Непростимо: Коцето превърна в кошмар рождения ден на Надя! (снимки + скандални подробности)

Непростимо: Коцето превърна в кошмар рождения ден на Надя! (снимки + скандални подробности)
5 (100%) 2 votes

Коцето вгорчи празника на съпругата си Надя, гостите потресени!

Хубавата съпруга на Коцето – Надя отпразнува своя рожден ден миналия уикенд. Партито, разбира се, беше ситуирано в дискотеката на певеца в Студентски град, но вместо да зарадва Надето, Константин й причини истински шок.

Всичко започнало прекрасно, но час по-късно купонът се превърнал в пиянска сценка, това разкриха близки до обкръжението на певеца, присъствали на мястото.

Коцето

Коцето пиян като свиня на рождения ден на жена си Надя

„Думи нямаме. Коцето уж трябваше да зарадва Надя и тя да бъде най-важният човек на вечерта, а се напи като кирка и отново обра вниманието на всички. Не, той не просто се напи като казак, ами едва се мърдаше. Пресуши цели четири бутилки уиски и сами може да се досетите на какво приличаше“, разказват потресени очевидци на резила.

Самият Константин е признавал, че за един редови купон или стандартно свое участие в нощен клуб, пресушава бутилка уиски за два часа. Рожденият ден на Надя се вихри цялата нощ, за което той решил, че трябва да утрои и дори учетвори питиетата си.

Пред близки авери Коцето споделил, че порка още от предиобед, за да бъдел жизнен и весел на тържеството. Нещо, което буквално скандализира всички. Поведението му втрещило най-вече самата рожденичка, която вместо да се забавлява и да се чувства обгрижвана от половинката си, тя самата трябвало да го надзирава постоянно.

Чашата не слязла от ръката на певец;а до сутринта

Чашата не слязла от ръката на певец;а до сутринта

Празникът започнал добре, но скоро се превърнал в кошмар за рожденичката и гостите

Празникът започнал добре, но скоро се превърнал в кошмар за рожденичката и гостите

„Що за любов и що за брак е това, щом трябва да се изкъртиш, за да ти е весело и хубаво с жена ти?! Коцето или има сериозни проблеми с Надя, или просто е станал зависим от пиенето, което е още по-страшно. Добре, че поне Райна се отърва от него навремето, иначе не ни се мисли какво можеше да последва с нейния остър характер“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар