Вижте я само: Мариана Векилска смая колегите в bTV с новото си тяло! (ето как отслабна рекордно)

Вижте я само: Мариана Векилска смая колегите в bTV с новото си тяло! (ето как отслабна рекордно)
5 (100%) 2 votes

Мариана Векилска направо вкамени колегите си в телевизията, дамите се пръскат от завист!

Вижте я само! Не може да я познаете, нали?! Но да, това е самата истина и това днес е реалната Мариана Векилска – без фотошоп и измама. Водещата се появи чистак нова в телевизията, за радост на мъжкото око и огромна завист за женското.

Както се вижда и с просто око, Мариана Векилска е успяла да отслабне буквално наполовина, а от старите й пухкави телеса няма и следа. Толкова стройна тя не е била дори преди раждането на първото си дете, коментират служители на Би Ти Ви.

Мариана Векилска

Отслабването на Мариана Векилска не се дължи на строга диета, а на правилно хранене

Оказа се, че журналистката е взела твърде присърце честите подмятания и обиди на зрителите, че се е превърнала в тюлен на екрана. А след няколкото забежки по стройни мацки на съпруга й Симеон Колев, тя казала – край! Теглила чертата на стария си начин на живот и се впуснала в бясно отслабване.

Тайната на Мариана Векилска се състои в нещо съвсем простичко – водещата признава, че единственото, което е променила в храненето си, е пълната забрана на любимите й сладкиши.

„Чисто и просто премахнах всички въглехидрати, идващи от тестени и сладки храни. Винаги съм била луда по сладкиши, пастички, торти, сладолед и прочие, но днес не мога и да ги погледна. Знам, че това е отрова и две минути щастие, докато е в устата ми, се равняват на един месец мъки във фитнеса“, признала Векилска.

Освен, че се отказала от вредните храни, тя започнала и редовно да спортува като редувала фитнес с упражнения у дома. „Никога не съм вярвала, че като спортувам у нас, мога да постигна резултати, но ето, че това е факт. Когато нямам време за фитнес залата, изпълнявам упражнения за стягане и отслабване от мрежата, които са дори още по-удачни за целите ми“, хвали се Мариана Векилска.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Вижте я само: Мариана Векилска смая колегите в bTV с новото си тяло! (ето как отслабна рекордно)”

  1. Афродита

    юни 13. 2017

    И аз спортувах и бях в перфектна форма след две раждания, и от злоба мои врагове ме съсипаха, не знаете какви боклуци фашисти живеят в България

Добавете коментар