Йордан Лечков е в ступор от разкритието за личния живот на наследника му!

Йордан Лечков е в ступор от разкритието за личния живот на наследника му!
5 (100%) 3 votes

На футболната ни легенда Йордан Лечков му иде да потъне в земята от срам заради изцепките на сина му Лъчезар.

По-малкият наследник на Йордан Лечков определено не си поплюва и за миг не се замисля, че е син на известен футболист и като такъв не бива да петни името на татко си с излишни скандали. Младокът е едва на 22 години, но може да се похвали с бурен интимен живот, който свидетелства, че си пада все по един и същи тип жени, узна kliuki.bg.

Лъчо с възрастната си любовница

Лъчо с възрастната си любовница

Звездата от отбора от 94-та догодина ще направи 50 години, а младият му син наскоро му сервирал, че излиза със зряла дама почти на същата възраст. Палавият Лъчезар забил бизнес дама на около 45 години, която би подхождала като половинка на баща му Йордан Лечков, но видимо синът на футболиста има афинитет към каките, даже и лелите в неговия случай.

Забивката на Лъчо се казва Елза и е родом от Перник, но се подвизава за постоянно в столицата. Върти бизнес със спортни стоки и има бутик в София. Междувременно се занимава и с отглеждането на сина си, който е четвъртокласник. В последно време обаче, любимото й занимание и да прекарва времето си със сина на Йордан Лечков.

Въпреки че години 50-те, засуканата мадама, която си пада по млади лъвчета, обича да осъмва по дискотеките. Именно в хитов клуб в Студентски град се е запознала с Лъчо и свалката е станала почти веднага. Първоначално се виждали рядко и за кратко, колкото да изконсумират страстта си. Дори почивали отделно през лятото, но след това решили да задълбочат отношенията си и вече не крият, че са двойка, пише hotarena.net.

Футболната ни легенда вече се е хванал за главата от непокорния си син, на който май няма да му дойде акъла скоро. Освен с каки, Лъчезар обича да се занимава и с фолк певици. Така преди години за малко не си изяде боя, защото си позволи да закача Камелия на едно нейно участие. Именно по дискотеките прекарва повечето си време от студентския живот.

Лъчезар се води, че учи в НСА, но почти не се вясва в учебното заведение. Името му обаче може да бъде срещнато и в черните хроники по различни поводи. Веднъж синът на Йордан Лечков бе хванат да шофира в нетрезво състояние, а друг път се преби с мотора си, така че май връзката с каката е бял кахър за баща му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар