Принц Уилям се втрещи: Виж какво направи „милата” Кейт! (На Острова са разочаровани)

Принц Уилям се втрещи: Виж какво направи „милата” Кейт! (На Острова са разочаровани)
5 (100%) 2 votes

Кейт Мидълтън само изглежда мила

Кейт Мидълтън не е това невинно момиче, за което се представя. Принцеса Кейт всъщност е доста сериозна и изискваща майка. Тя не дава прах да падне върху двете й съкровища, но не позволява волности при тяхното възпитание, разкриват източници, близки до кралската двойка.

По време на визитата си в Канада „милата” дукеса на Кеймбридж доста яростно се опули на малкия принц Джордж. При слизането от самолета първородния син на престолонаследника на трона на Англия нещо се нацупи, по детски. Вместо милозливо да го попита какво му е и защо се сърди, принцесата доста ожесточено го скастри. Което накара най-близките до нея да се спогледат стреснато.

За да разсее конфузната ситуация, съпруга й, принц Уилям се опитваше да разсее политиците около себе си. Но скърцането със зъби на Кейт доста ясно и отчетливо се счу в приглушената обстановка.

Все пак, като истинска кралска особа, херцогинята на Кеймбридж се постара набързо да си възвърне лъчезарната усмивка и бляскавата фасада. Уилям взе сина си и така го спаси от по-нататъшната конфузна ситуация с майка му. Но на всички стана ясно, че с това няма как да се размине на лъчезарния син на Уилям. Той също се сви, като че предусещаше какво го очаква после, след като няма повече камери и усмихнати физиономии на политици, и посрещачи.

Херцогинята винаги е била добра, усмихната и благосклонна, но всички присъстващи видяха и „тъмната й страна”. И при определени ситуации като нищо може да зашлеви плесница на децата си или да ги скастри, за да коригират поведението си.

Все пак Кейт Мидълтън съумя да подтисне гнева си и да реагира адекватно. Вероятно мъжът й отдавна е разбрал за това и винаги успява да „кротне” любимата си съпруга.

Кейт Мидълтън е строга майка

Кейт Мидълтън е строга майка

„Децата са ангелчета, но има моменти, когато човек трудно се справя с непокорството им. На принцесата определено е трудно, защото е публична личност. Едновременно трябва да ги възпита строго, но от друга страна да бъде перфектната майка”, разкриват дилемата й придворни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Принц Уилям се втрещи: Виж какво направи „милата” Кейт! (На Острова са разочаровани)”

  1. Jeeeeeeeeeeeeeee

    окт. 04. 2016

    И кое е толкова страшното? Вас да не би да са ви кастрили майките ви или сте нещо специално та толкова се развълнувахте! Ми естествено, че това е пътят на възпитанието, особено пък на такава висока позиция. На никой не са му нужни лигльовци (с каквито между впрочем е пълна милата ни родина)

  2. Вили

    окт. 04. 2016

    Бреййй…. колко са разочаровани на острова!!!!

Добавете коментар