Преди броени минути: Петко Димитров стана татко за трети път! (няма да повярвате как кръстиха бебето с Яна)

Преди броени минути: Петко Димитров стана татко за трети път! (няма да повярвате как кръстиха бебето с Яна)
3.8 (75%) 4 votes

Петко Димитров стана татко на третия си син, родилката Яна Димитрова грее от щастие!

Петко Димитров и съпругата му Яна Димитрова станаха родители на второто си общо дете, а Петко вече е татко за трети път. Двамата вече имат един син Доменик, но и това бебче се оказа мъжко.

То проплака само преди броени минути в столичната клиника „Света София“. Мъникът тежи 3150 грама и е висок 50 сантиметра – идеалните мерки за едно бебче.

Петко Димитров

Петко Димитров стана татко на момче за трети път, хубавата Яна Димитрова роди малкия Ян преди минути

Майката и момченцето се чувстват отлично, а приятели и познати на семейството се надпреварват да им честитят щастливото събитие. Това, което шашна всички обаче, е интересното име на момченцето. То отново е измислено от татко Петко Димитров и е… Ян.

Не, името Ян далеч не идва от прочутия роден детски герой Ян Бибиян, а е кръстено, както на майка си Яна Димитрова, така и мъжката положителна енергия от известния символ Ин и Ян. Според източната философия именно Ин и Ян управляват живота, както на Земята, така и в цялата Вселена.

Припомняме, че Петко и Яна имат няколко годишен щастлив и изпълнен с любов брак, а от предишните навици на някогашния плейбой не е останала и следа. Яна Димитрова успя така да завърти главата на мъжа си и да плени сърцето му, че Петко дори не поглеждал и най-засуканите красавици, които му се изпречат на пътя.

Освен вече двете си деца от Яна, Петко Димитров е и горд татко на по-голям син от Мария Игнатова, който се казва Виктор.

Ние от Kliuki.bg пожелаваме цялото щастие и здраве на малкия Ян и на цялото му семейство. И нека винаги много да радва мама, тате и братчетата си!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар