Съквартирантите потресени от изповедта на Деси Цонева (Ето на какво се подлагала за любовник)

Съквартирантите потресени от изповедта на Деси Цонева (Ето на какво се подлагала за любовник)
5 (100%) 1 vote

Деси Цонева разби съквартирантите с изповедта си

Деси Цонева разкри какъв е бил любовника, с когото тя деляла един покрив преди шоуто. Тя „разголи душата си” пред сащисаните си съквартиранти. Дъщерята на покойния Митко Цонев живяла с 42-годишен мъж, на когото плащала квартирата.

Преди да почине от аневризма, телевизионния журналист се опитвал да убеди непокорната си наследница, че мъжът до нея е с нея само и единствено с комерсиална цел.

„Мама и тате бяха категорично против него. Те ми казваха, че той е заради мен само и единствено, за да ми цоца парите, но аз не исках и да чуя. Представяте ли си, той станал на 42 години и аз му плащам и квартирата. Сега вече разбрах какъв е и повече не искам и да го видя, нито чуя”, разкри истината за личния си живот скандалната телевизионерка.

След дълги размисли в Къщата на Големия брат, най-после на Деси й просветнало, че родителите й са били прави. Тя бе до болка откровена пред новите си дружки в къщата, поп фолк певицата Рени и моделката Глория, които категорично бяха на нейна страна, да зареже въпросния мъж.

Скандалната Деси Цонева все пак стигнала до извода, че повече няма работна с въпросния използвач. Тя му била казала това още преди да влезе в шоуто. На всичкото отгоре той нямал и елементарни кавалерски обноски. Досега не се сетил дори да й подари и едно цвете, а само я муфтел за пари, призна самата тя.

Певицата Рени пък се затръшка, че в днешно време няма стойностни мъже. На нея още й пари от скорошния й развод с Борис Пилософ, който я заряза с децата и я остави без нищо. А сега чака поредното си дете от поредната си любовница.

Деси Цонева изплака душата си в Къщата

Деси Цонева изплака душата си в Къщата

Деси Цонева се зарече, след като излезе от шоуто вече да внимава повече за качествата на човека, който ще й стане гадже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Съквартирантите потресени от изповедта на Деси Цонева (Ето на какво се подлагала за любовник)”

  1. zlatena

    окт. 04. 2016

    Десислава Цонева-Деса алкохола е срам за семейството си.

  2. krasi

    окт. 04. 2016

    e niama takava tupa ovza ,ne e istina prosto !!!!!

Добавете коментар