Джена пропищя от Малкия Канар: Окова ме и не ме пуска!

0

Джена пропищя от Малкия Канар

Поп фолк дивата Джена се видя в чудо от съпруга си. Певицата не може да направи и крачка, защото музиканта я дебне като хищна птица. След като разбрал, че неговата любима вече носи детето му, той треперел над нея като над свидно същество.

„Не мога да направя и крачка, без той да не е по петите ми! Буквално ме е оковал с вериги до себе си!”, ожалвала се певицата пред своите колежки.
Поредната драма във фолк средите не е нещо ново.

Бременната Джена няма капка спокойствие от съпруга си, музиканта от оркестър „Канарите”-Атанас Стоев. Чалга звездата и музиканта на един от най-известните оркестри казаха заветното си „да” точно на рождения ден на гласовитката от Разград на 3 юли. Наскоро плъзна слухът, че брюнетката е бременна с първото си бебе.

Тя все още не е признала вестта, но нейни фенове са забелязали наедрялото й коремче. Според близки до по фолк фурията тя е е бременна в третия месец и в началото на следващата година се очаква да се роди първото бебе на семейство Стоеви.

На Наско Канара бил силни притеснен за съпругата си. то й треперел нещо лошо да не й се случи, затова я следвал като сянка по участия. Малкият Канар пътувал с нея и до Лондон, където изпълнителката бе поканена на участие.

Джена и Наско Стоев продължават все така силно да се обичат, както в началото на връзката им. Двамата се запознаха при едно гостуване на певицата в музикалното семейство, за да договори условията за участието си.

Джена няма мира от Малкия Канар
Джена няма мира от Малкия Канар

Там именно пламнала искрата на любовта между певицата и по-малкия син на музикалното семейство. Много скоро след това двамата заживяха заедно, а преди няколко месеца узакониха връзката си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.