Брутално! Деси Цонева се изгаври недопустимо с паметта на Димитър Цонев в национален ефир

Брутално! Деси Цонева се изгаври недопустимо с паметта на Димитър Цонев в национален ефир
5 (100%) 2 votes

Деси Цонева премина всякакви морални граници и е на път да бъде линчувана!

Още с влизането си във ВИП Брадър Деси Цонева си навлече гнева на аудиторията, която недоумява как може да се държи по подобен недопустим начин броени дни след кончината на баща си Димитър Цонев. Кадрите, които бяха излъчени в снощния епизод на риалитито обаче, доказаха категорично моралното падение на дъщерята на покойния журналист, научи kliuki.bg.

Деси Цонева за пореден път си позволи да поругае паметта на баща си

Деси Цонева за пореден път си позволи да поругае паметта на баща си

Деси Цонева, Глория и Жана решиха да си спретнах плоска шега с Явор Бахаров. След като повечето от съквартирантите си бяха легнали, трите дами успяха да овършеят огромно количество алкохол, което предизвика бурни скандали на следващия ден. Непокорната щерка на покойния журналист и Бергендорф решиха да се гримират така, сякаш са се посинили една друга с удари.

Моделът Глория пък влезе в защитник на версията и започна да обяснява на Бахаров какво меле е изпуснал. Деси Цонева и Жана започнаха да си разменят остри реплики и обиди, едва прикривайки смеха си. Във видимо нетрезво състояние, първата имаше наглостта да направи страшна изцепка, която надали някога ще й бъде простена.

Деси Цонева проплака престорено, че Жана я е обезобразила точно ден преди да изнесат 40 дни на баща й. „Виж на какво ме направи, а в събота е панихидата на татко“, позволи си да изрече пияната да козирката брадърка. Тогава никой, който бе около нея, не реагира по някакъв начин на думите й, защото май нямаше кой трезвен.

След като кадрите от миналата седмица бяха излъчени обаче, вълна от недоволство се изля на страницата във фейсбук на ВИП Брадър. Разярените зрителите не скриха нежеланието си да стават свидтели на непрестанна гавра с паметта на обичания Димитър Цонев. За риалитито, обаче, това си е чист рейтинг и подобни откъси от изказвания на Деси Цонева ще продължават да бъдат излъчвани, а тя видимо ще продължава да ръси недопустими слова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар