Родителите на Крисия хвърлиха бомбата с тази новина! (екипът на Слави Трифонов не вярва на ушите си)

Родителите на Крисия хвърлиха бомбата с тази новина! (екипът на Слави Трифонов не вярва на ушите си)
4.1 (82.86%) 7 votes

Таткото на Крисия – Марин Тодоров съобщи новината за щерка си!

Малкото чудо на България Крисия Тодорова за пореден път смая всички и дори далеч по-зрелите си колеги от екипа на Слави Трифонов. Лично татко й Марин Тодоров съобщи новината на пресата, а тя е, че малката принцеса вече се е ориентирала към ново поприще.

Безспорен е талантът на Крисия Тодорова в музиката и пеенето, но от известно време насам красивото момиченце се е превърнало и в… професионална танцьорка.

Крисия

Крисия става и професионална танцьорка, смая всички

Да, оказа се, че Крисия тренира усилено спортни танци от вече една година и този петък ще се яви на първото си професионално състезание. То ще се проведе в Шумен и се води квалификация за големия национален шампионат по спортни танци.

Имало обаче едно нещо, което тревожело чаровницата и то е, че партньорът й не се справял така добре като нея. „Само това я притеснява и постоянно трепери да не се изложат пред журито. Момченцето е на години колкото нея – 12-годишен е, но доста по-бавно възприема стъпките и новите уроци, отколкото дъщеря ни. Не ни остава друго, освен да й стискаме палци да победи, защото го заслужава“, споделя Марин Тодоров.

Той разказва, че Крисия вече е сменила един танцов партньор, тъй като предишният се справял още по-неумело и от настоящото дете. Той обаче е категоричен, че танците са в кръвта на дъщеря му така, както и пеенето.

„В крайна сметка тя сама ще реши с какво да продължи напред, но според нас с майка й, бъдещето й е в музиката. Има глас, който не бива да бъде пропиляван. От друга страна страшно й върви и в танците, затова сме меко казано раздвоени. Всичко обаче си е в нейните ръце и желания“, категоричен и Тодоров.

Това дете наистина прелива от таланти

Това дете наистина прелива от таланти, да е живо и здраво!

Оказа се, че дори екипът на Слави Трифонов е шашнат от многото умения на малката принцеса и единственото, за което се надяват, е тя да не реши да изостави пеенето и шоуто, в името на танцова кариера.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Родителите на Крисия хвърлиха бомбата с тази новина! (екипът на Слави Трифонов не вярва на ушите си)”

 1. коки

  окт. 04. 2016

  Ще побъркат това дете!

 2. Ангелина Попова

  окт. 08. 2016

  Аз майката на Крисия.Възмутена съм ,за кой ли път от глупостите и лъжите на тези долни писаници по адрес на Крисия и нейния живот!
  Първо баща и не е правил това изказване,нито има някаква вярност в съдържанието,освен ,че Крисия тренира спортни танци и се готви за национално състезание.Има прекрасен партньор в който не се съмнява ни най малко!
  Няма раздвоение в това което обича да прави и не е разглезената лигла,която я описват глупавите ви статии.
  Исключително долно е да се обиждат децата,в съчинение от хора,които нямат представа за реалността и истината.
  Потресена съм!

Добавете коментар