България се тресе: Зрители на бунт срещу измамата на Вип Брадър! (доказаха кой печели шоуто и защо)

България се тресе: Зрители на бунт срещу измамата на Вип Брадър! (доказаха кой печели шоуто и защо)
5 (100%) 2 votes

Вип Брадър предизвика масов гняв у зрителите, които вече заплашват с линч!

Цяла България се разтресе, а зрители скочиха на бунт и заплашиха дори с линч, след като стана ясна огромната измама на предаването. И по-точно фактът, че победителят във Вип Брадър вече е ясен, а всичко останало е зле скалъпен цирк.

Казваме зле скалъпен, защото ако сценаристите бяха малко по-умни, нямаше да оставят така лесно лъжата да бъде разкрита. А именно, че целият Вип Брадър тази година е подчинен и режисиран с една идея – да изчисти окаляния имидж на Жана Бергендорф и да я направи фаворит на публиката – подобно на Никита и Джино миналите сезони.

Вип Брадър

Всичко е нагласено, Жана Бергендорф печели Вип Брадър

Както вече сте забелязали, без значение какви простотии и откровени мръсотии прави Жана Бергендорф във Вип Брадър, то Ники Кънчев и коментаторите в студиото винаги и перманентно я защитават. Думите им звучат така заучено и изрепетирано, че и олигофрен би заподозрял истината.

„Няма какво да се лъжем, Жана Бергендорф влезе в шоуто с изискването да се превърне в любимата звезда, за да може поне малко да замаже истинското си лице и фактът, че е друсалка и пияница. И сега всички вкупом и пригласят и ахкат, и охкат покрай нея, просто, защото така им е наредено. Тя ще спечели накрая, но това определено няма да стане по желание на зрителите“, разкриват източници, близки до кухнята на телевизията.

Както всички знаем, самата Бергендорф е продукт на Нова телевизия като зад нея неведнъж е заставал и самият Маги Халваджиян. Саня Армутлиева също има голямо влияния в медията, затова и победата на протежето й е в кърпа вързано.

Това обаче със сигурност няма да бъде одобрено от болшинството зрители, за които певицата не е нищо повече от една неуравновесена жена с тежки психични проблеми.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “България се тресе: Зрители на бунт срещу измамата на Вип Брадър! (доказаха кой печели шоуто и защо)”

  1. Ясно

    окт. 04. 2016

    Kliuki, разбирам какво правите. Манипулирате зрителите и ги настройвате срещу Жана, защото се видя, че има подкрепа.

  2. Роро

    окт. 04. 2016

    Щото Деси Цонева няма никакви психични проблеми, нали? И е много уравновесена и се държи винаги сдържано. За истеричните припадъци на Глория да не говорим изобщо.

Добавете коментар