Разпердушиниха Ива Екимова във Фейсбук! (Ето за какво я нахокаха)

Разпердушиниха Ива Екимова във Фейсбук! (Ето за какво я нахокаха)
3 (60%) 2 votes

Ива Екимова пак разпали Фейсбук

Ива Екимова се оказа много лоша шофьорка. Пиарката на звездите никак не е долюбвана от обществото и това бе поредния път, когато хората доказаха „любовта си”. Поводът се оказа паркирането на блондинката. То бе доста шокиращо и далеч от правилата по движение на пътищата. Веднага бдителен гражданин я засне как паркира и разпространи снимката в социалната мрежа. А онлайн потребителите я заляга с негативни коментари.

„Какво толкова съм направила, да не съм престъпник? Да не съм смачкала дете, моторист, пенсионер и да съм избягала? Браво, много мъжкарско, смело и нахакано!”,написа тя на личната си страница.

Тя се оправда още, че била натоварена с няколко торби, носела със себе си също офиса си, както и дрехите от химическо чистене, заради което е спряла на местото, което се оказало грешно. Постът й обаче предизвика единствено взрив от отрицателни коментари.

Ива Екимова може и да е съжалила заради реакцията си, защото постъпката й наистина се оказа грешна. Много от фейсбукарите изобщо не я оправдаха, че била толкова натоварена. В казаното от нея те откриха също безброй несъгласия.

Обвиниха я, че не само не се срамува от постъпката си, ами изтъква колко е натоварена и че едва ли не трябва да бъде пощадена, защото се чувства извън закона.

Други я нападнаха, че заради нейните три минути някой друг, обикновен човек, не може да си извади колата и закъснява за важна среща или да заведе навреме детето си на училище.

„Нали правилата са за всички? Или ти, мадам, си над тях , а те са само за обикновените хора”, буквално разпердушиниха Ива Екимова във Фейсбук. Същите отрицателни коментари тя получи и когато написа в социалната мрежа, че нейната дъщеря Дара е приета в езикова гимназия с интензивно изучаване на испански език.

Ива Екимова отново сгази лука

Ива Екимова отново сгази лука

Хората не могат да простят на Ива и това, че изневери на гаджето си Петрозар и заради това двойката се раздели. И я съветват да не си прави лош пиар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Разпердушиниха Ива Екимова във Фейсбук! (Ето за какво я нахокаха)”

  1. Дара

    окт. 04. 2016

    Не могат да и простят, че е проста, лигава и превзета.

  2. Jeeeeeeeeee

    окт. 05. 2016

    Айде бе, всичките тия мъже, които коментират във Фейсбука ще минат през теб и ще те отнесат, засекат, напсуват и какво ли още не, но когато им се наруши нещо не можеш да им затвориш устите. Този, който услужливо е снимал и качвал снимки да беше и помогнал с багажа вместо да снима и да качва

Добавете коментар