Димитър Бербатов разплака феновете! (Решението му ги ужаси)

Димитър Бербатов разплака феновете! (Решението му ги ужаси)
5 (100%) 1 vote

Димитър Бербатов разплака феновете си

Димитър Бербатов е на път да вземе решение, което предизвика ужас у неговите почитатели. Един от най-тиражираните ни футболисти е на път да се откаже от топката и терена. Митко Бербатов все още е без отбор, въпреки че футболният сезон започна.

35-годишният топ футболист обаче не бърза за това, а се покри, като остави феновете си бездиханни. В момента той е свободен играч и мениджъра му също дава уклончив отговор дали нападателят има намерение да играе или завинаги да закачи бутонките си на перона.

Митко Бербатов е отхвърлил доста примамлива и добре подплатена финансово оферта от Индия. Това е знак, че вероятно футболистът е с идеята да поеме по коренно различен път.

Според непотвърдена информация Димитър Бербатов щял да изчака до Нова година и ако дотогава не открие подходящ отбор, завинаги ще се сбогува с футбола. Слуховете около бъдещето на Бербо продължават да кръжат един след друг.

През последните десетина дни името на нападателя се спряга все по-често. Футболистът се спрягаше, че ще рита в новия сезон за италианските отбори Торино и Палермо. Според различни английски сайтове от Острова към него проявявали интерес и от „Съндърланд”.

Името на топ футболиста се тиражираше още за трансфер в Америка, Австралия и Египет, където тези отбори могат да си позволят неговата заплата. Но според слухът Димитър Бербатов искал да остане в Европа.

Такова горещото желание и на половинката му, която не искала да напуска този континент. Елена доста интензивно се намесвала в спортната кариера на съпруга си и взимала отношение по всеки един въпрос свързан с него, спортните му ангажименти и семейството им.

Димитър Бербатов все още не си е избрал отбор

Димитър Бербатов все още не си е избрал отбор

Босовете на ЦСКА също искат да привлекат Бербо. Но ако това се случи футболистът трябва да направи огромен компромис във финансов план-да поиска много по-малко пари. Но дали това изобщо може да се случи?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар