Шок: Ани Цолова втрещи колегите си в Нова телевизия! (не могат да я познаят – СНИМКИ)

Шок: Ани Цолова втрещи колегите си в Нова телевизия! (не могат да я познаят – СНИМКИ)
3.7 (73.33%) 3 votes

Ани Цолова успя да смае тотално колегите си в телевизията и дори Виктор Николаев!

Колегите на Ани Цолова в Нова телевизия и дори самият й екранен партньор Виктор Николаев не можаха да я познаят тази сутрин, когато водещата блесна в съвсем непозната за нея светлина.

Всичко се случи по време на гостуването на големия Майк Тайсън в студиото им, когато Ани Цолова се държа повече от неадекватно. Първо тя скочи изплашена от световния звяр и моментално поиска да смени мястото си с това на Виктор Николаев.

Ани Цолова

Ани Цолова тотално втрещи колегите си, държанието й пред Майк Тайсън беше напълно неадекватно

Явно научила за предишните прегрешения и насилието над жени на Майк Тайсън, Ани Цолова изуми всички със страха и ужаса, които бяха изписани на лицето й. Само минути по-късно обаче, когато шампионът вече беше в студиото и не престана да се усмихва добродушно, Цолова промени поведението си на 180 градуса.

Тя не спря да се усмихва на Тайсън, да го гледа в очите и да му задава провокативни въпроси. След интервюто много от колегите й започнали да я поднасят, че директно си го е сваляла в ефир.

За капак, след края на разговора, но още пред камерите и зрителите, Ани Цолова настоя да си направи селфи с Тайсън. Тя обаче така се разтрепери от вълнение, когато той застана зад гърба й, че аха да си блокира телефона.

От мераци и вълнение, водещата за малко да си прецака телефона. Гледаше боксьора като извънземно

От мераци и вълнение, водещата Ани Цолова за малко да си прецака телефона. Гледаше боксьора така, сякаш той е извънземно

След малки премеждия с техниката, Анито най-после успя да щракне и да се сдобие със заветната снимка. „Ако това беше някой друг, нямаше да се учудим. Но за Ани подобно поведение е напълно нетипично. Та тя си промени настроението поне няколко пъти, жива шизофрения си беше“, смеят се източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар