Димитър Бербатов с драстична промяна в живота си! Вижте какво поприще си избра

Димитър Бербатов с драстична промяна в живота си! Вижте какво поприще си избра
5 (100%) 1 vote

Димитър Бербатов е на път коренно да смени попрището си.

Най-добрият роден футболист в момента Димитър Бербатов като нищо в най-скоро време ще обърне гръб на спорта за сметка на съвсем ново и изненадващо начинание. Както повечето хора, и Митко има свои тайни мечти, за които предпочита да не говори, докато не му се отдаде истински добър шанс да ги реализира. Сега подобна възможност се отваря пред родната звезда и той трудно ще й устои, научи kliuki.bg.

Димитър Бербатов отдавна мечтае да се пробва в киното

Димитър Бербатов отдавна мечтае да се пробва в киното

В момента Димитър Бербатов е без отбор и чака да получи наистина примамлива оферта, с която да сложи край на спортната си кариера, но след поне още години-две игра. Футболистът вече е на 35 години и много отбори предпочитат по-млади надежди пред него, въпреки значителният му опит и неоспорими успехи. Именно това зацикляне в кариерата е напълно вероятно да стане предпоставка Бербо да реши да се отпише като нападател още сега и набързо да се преквалифицира.

Все пак оферти към българина не липсват, а последната е повече от екзотична, защото идва от Индия. Там футболът набира все по-голяма скорост и е в ръцете на мастити бизнесмени, които дават луди пари, за да привличат чужди играчи, предимно пред пенсия, какъвто е и Димитър Бербатов. От един от тези милионери дошло и предложението към него. Любопитно е, че то не е с изцяло спортна насоченост, пише retro.bg.

Явно индийският предприемач се е поинтересувал на дълго и на широко от Бербо и е открил слабото му място – дългогодишното му желание да се снима в киното. Той имал сериозни връзки в Боливуд, тъй като е финансирал не една и две продукции. Именно затова извадил неочакван и силен коз, за да привлече родния играч.

Индиецът предложил на Димитър Бербатов не само да играе в един от местните отбори срещу солидно заплащане за един сезон от три месеца, но и след това да участва в два филма, в единият от които дори в главна роля. Засега не е ясен отговорът на футболиста, но нищо чудно скоро да го видим на малкия или на големия екран в коренно различно от досегашното амплоа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар