Няма да я познаете: Виж как се ошишка хубавата Калина Крумова! (отпра двойна задница)

Няма да я познаете: Виж как се ошишка хубавата Калина Крумова! (отпра двойна задница)
5 (100%) 1 vote

Калина Крумова доскоро беше еталон за женска красота, но промяната е драстична!

Бившата телевизионна водеща и депутатка от „Атака“ Калина Крумова е неузнаваема. Младата дама, която в близкото минало се явяваше образец на женска красота и стил, днес се е ошишкала драстично.

Репортери на новия седмичник „Таблоид“ засякоха 31-годишната Калина Крумова да се разхожда в центъра на столицата и нямаше как да не отчетат видимата промяна в нея и визията й.

Калина Крумова

Калина Крумова преди време минаваше за топ красавицата на парламента. Днес обаче се е ошишкала наистина драстично

Оказа се, че задницата на чаровницата е нараснала почти двойно като към момента успешно конкурира не само тази на Дженифър Лопес, но и дори тази на Ким Кардашиян.

За да прикрие пълнотата си, Калина Крумова се беше барнала в широка и черна рокля, върху която небрежно бе преметнала шал на „Диор“. Дрехата обаче не успя да заблуди минувачите и репортерите, че хубавицата е все така слаба и стройна.

Под роклята се очертаваха реалните размери на задните й части, които са станали внушителни. Същото бе и положението с краката и по-точно бедрата й, личащи под неподходящо избран чорапогащник на флорални мотиви.

Бонусът за Калина Крумова е ръстът й, който за жена си е направо внушителен – 180 сантиметра. Това е предимство, с което тя има повече шансове от останалите жени да изглежда стройно и прилично. Явно обаче напълняването й е наистина рязко и ако трупне само още няколко килца отгоре, то гледката ще стане наистина нелицеприятна.

Припомняме, че преди време Калина бе едно от най-желаните лица в парламента и на екрана. По нея въздишаха стари и млади, а дълго време тя беше спрягана за любовница на кого ли не – включително и на екранния си партньор Христо Калоферов.

Впоследствие се оказа, че помежду им няма нищо, но кой знае… някои тайни винаги изплуват по-късно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар