Свърши се: Бременността на Десислава смаза Благой! (става татко на 20 години – още подробности)

Свърши се: Бременността на Десислава смаза Благой! (става татко на 20 години – още подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Десислава най-сетне постигна своето и забременя от Благой Найденов!

Честито! Десислава най-после е бременна с второто си дете. Новината е потвърдена на 100 процента, а бащата, както всички се сещаме, е младият боксьор Благой Найденов.

Всъщност точно там е проблемът и още не е ясно дали трябва да се радваме за Десислава, или да си затраем. Да, певицата постигна своето и върза новото си гадже с възможно най-здравите окови. Благой обаче е едва навършил 20 години (направи ги през юли), което за подобна новина си е жив кахър.

Десислава

Десислава е бременна, новината парализира младия Благой Найденов

Близки до Десислава и Благой Найденов разкриват, че в началото младокът бил заразен от радостта и ентусиазма на любимата си. Само дни по-късно обаче сякаш размислил и физиономията му ставала все по-угрижена.

„Нямаше да е нормално ако не беше така. Та това е още дете. Момче, което до вчера бе на 19 годинки, а на всичко отгоре и със страшни амбиции за спортната си кариера. Явно е започнал да осъзнава каква отговорност е да бъдеш баща и че това съвсем не се ограничава с няколко гушкания и цунки на бебето. Той обаче не е виновен, защото е млад. Десислава да му мисли дали ще може да го задържи след време, или пак ще трябва да си гледа сама детето“, коментират познати на боксовата ни надежда.

В момента певицата летяла на крилете на щастието и виждала всичко през розови очила. При все, че Десислава опита да забременее от Зарко Савов, но съдбата не пожела да им даде наследник, днес е съвсем нормално пайнерката да подскача от радост.

Тя обаче ще трябва много да внимава в две неща – първото е рисковата бременност, заради 37-годишната й възраст, а второто – как да убеди гаджето си, че е привилегия да дундурка бебе на неговите години.

„Дано не се разделят, но историята помни много подобни случаи, в които татковци в положението на Благой се ужасяват и буквално си бият камшика, зарязвайки жена и бебе. Тепърва ще видим дали и те двамата няма да влязат в този списък“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар