ШОК! Слави Трифонов си написа завещанието! (На кого ще остави милионите си?)

ШОК! Слави Трифонов си написа завещанието! (На кого ще остави милионите си?)
4.3 (85%) 4 votes

Шоуменът Слави Трифонов все по-сериозно се замисля за старините, които чукат на вратата му.

Въпреки че скоро ще чукне 50 години, Слави Трифонов не се занимава с кахъри като проблеми с простатата или други подобни, мъчещи мъжете на неговата възраст, а вече се е замислил сериозно какво ще остави след себе си. Вероятно много му заболявания го карат да смята, че краят всъщност може би не е толкова далеч, колкото смята, но дано не е лош пророк, узна kliuki.bg.

Слави Трифонов чувства племенника си като свой син

Слави Трифонов чувства племенника си като свой син

След като явно е орисан да не успее да създаде семейство и наследници, най-ценното, което остава на шоумена, е огромното богатство, което е натрупал за всичките си години на върха. Но, както знаем, човек не отнася нищо със себе си в гроба. А Слави Трифонов май се е замислил вече за умирачката, щом е определил кой да наследи милионите му.

Дългия подписа нов договор с БТВ и ще остане поне още няколко години на малкия екран, след което е вероятно най-сетне да излезе в заслужена пенсия. Тогава ще може да се отдадена харчене на натрупаното състояние, но вместо това, той ще повери парите на друг, който ще има пълното право да се разпорежда с тях. Това, очаква, няма да е някоя любимо, но, изненадващо, няма да е и майка му, пише blitz.bg.

Слави Трифонов е решил да завещае цялото си състояние на 20-годишния си племенник Теодор, който винаги му е бил на сърце. Младежът е син на сестрата на Дългия, а той го чувства като свое дете, защото така и не успя да създаде свое, което можеше дори да е на същите години. Заради попечителството от известния си вуйчо, Теодор дори се представя с неговата фамилия.

Но това въобще не значи, че е надут и лети в облаците. Точно обратното! Наследникът на милионите на водещия е кротък и свит, не обича да купонясва и видимо е по-зрял от връстниците си. Именно за това Слави Трифонов е решил да повери на него богатството си – защото знае, че ще бъде похарчено разумно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар