Жени Калканджиева проплака: Лекари убиха мама! (Ужасяващи подробности)

Жени Калканджиева проплака: Лекари убиха мама! (Ужасяващи подробности)
3 (60%) 2 votes

Жени Калканджиева е съсипана след загубата на майка си

Жени Калканджиева не може да прости на докторите. Според изповедта на шестата по красота в света именно „белите престилки” са причинили кончината на родителката й.

Тя не може да превъзмогне още загубата, защото майка й е била не само опора, подкрепа, но и най-добра приятелка. Родителката й не е премълчала грешките, които съпругата на Тачо правела, но дискретно я съветвала как да ги преодолее.

Жени Калканджиева е потресена, че лекари от няколко уж елитни клиники у нас са подмятали жената на принципа „Ти си я поеми оттук-нататък”. Шефката на модна агенция „Висаж” обаче е шокирана най-вече от факта, че липсвали компетентни специалисти, които да излекуват болестта на майка й, пише HotArena.

Майката на бившата миска страдала от темпорален артрит. Това е заболяване на темпоралната артерия.Причините за развитието на болестта не са напълно изяснени, допуска се че се предизвикват от хронични инфекции, атеросклероза, различни травми или алергии.

Болестта започва с повишена температура и отпадналост, главоболие, като постепенно се появяват световъртеж и нощни изпотявания. При засягане на очни или мозъчни артерии се стига и до ослепяване.

Според Жени Калканджиева болестта на майка й се обострила в началото на годината.Жената ослепяла, след като заболяването се задълбочило.
За три месеца майка й Елена лежала в три различни болници, но не се намерил компетентен специалист, който да спре развитието на прогресиращото заболяване. И да е на „ти” с диагнозата й.

След това Калканджиева прибрала майка си при себе си, за да се грижи за нея. „Последните месеци бяха кошмарни. Обикалях болниците, за да моля лекарите да й назначат лечение. Това бе ужасно. Не стига че не виждаше, но драстично отслабна и се обездвижени. Направих всичко по силите си, за да й помогна, но се оказа че нашето здравеопазване е деветия кръг на ада”, тотално е отвратена красавицата от родната медицина.

Жени Калканджиева обвинява лекарите за смъртта на родителката си

Жени Калканджиева обвинява лекарите за смъртта на родителката си

„Истинските лекари у нас са на изчезване. С чиста съвест мога да кажа, че огромна част от тях са търгаши”, крайна е в изказването си Жени Калканджиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар