„ВИП Брадър“ разби живота на Алек Сандър: Виж това, което го „уби“!

„ВИП Брадър“ разби живота на Алек Сандър: Виж това, което го „уби“!
4.6 (92%) 5 votes

Алек Сандър не иска да повярва на жестоката си участ…!

Първият отпаднал по зрителския вот на „ВИП Брадър“ – Алек Сандър, е съсипан. Младежът с всестранни таланти претърпя любовно разочарование, научи Kliuki.bg.

Приятелката на композитора му била шута само дни след излизането му от Къщата. Всъщност тогава той узнал, че е необвързан, тъй като не бил разбрал, че са скъсали.

Фотомоделът Алек Сандър е съсипан, "ВИП Брадър" рязби живота му

Фотомоделът Алек Сандър е съсипан, „ВИП Брадър“ разби живота му

Певецът и гаджето му имали сериозен скандал, преди той да замине за България. Той настоявал тя да го придружи, за да му окаже подкрепа. Тя обаче не искала изобщо възлюбеният ѝ да се озовава във „ВИП Брадър“.

Така Алек Сандър заминал за родината си в лоши отношения с любимата си. Той обаче мислел, че става въпрос само за скандал, а всъщност нещата за нея приключили още в САЩ.

Младата хубавица го упреквала, че мисли повече за слава, отколкото за връзката им. Тя не виждала защо иска да участва в това риалити, при положение че хонорара от там го печели бързо и с работата си.

Алек обаче държал да приеме предложението на Нико Тупарев, понеже му се искало да узнаят повече за него и в България. Затова се подложил на експеримента.

Той звъннал на гаджето си веднага след отпадането си от „ВИП Брадър“, но не получил отговор. После писал на дамата на сърцето си, но пак не му отговорили. Впоследствие тя му отвърнала само да спре да я търси, защото между тях всичко било свършено.

Алек Сандър реагирал крайно зле. Той опитал да ѝ се извини, но девойката била безкомпромисна. Това разбило сърцето на брадъра.

Певецът бил шокиран и едновременно съсипан. Въпреки че твърди, че харесва само жени, вече се замислял дали не е сгрешил избора си и дали един мъж би го наранил толкова жестоко, както го нарани последната му изгора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар