Слаби нерви или грешка? Явор Бахаров с първи коментар!

Слаби нерви или грешка? Явор Бахаров с първи коментар!
5 (100%) 3 votes

Слаби нерви или грешка за Явор Бахаров? Днес сутринта по Нова той почти призна, че нервите или търпението му са били недостатъчни за предаването.

В сутрешното съботно предаване по Нова ТВ Явор Бахаров призна, че вътре изолацията и психологическата игра му е дошло в повече. Внезапното желание да излезе, придружено от опит да стане център на вниманието чрез скандал и неадекватни реплики към продуцентите на предаването „ВИП Брадър“, бяха в основата на изгонването на младия артистичен брат Бахаров.

Явор Бахаров не издържа на изолацията и се предаде пред нервите и стреса

Явор Бахаров не издържа на изолацията и се предаде пред нервите и стреса, напусна изгонен от играта

Истината е, че Явор има немалко почитатели, но това предизвикателство да се откаже от ежедневния си ритъм на живот може би провокира някакъв тип прикрита агресия или нервност в него.

Той не успя да балансира и да играе едновременно вътре с другите играчи, не успя да надиграе тях, а заедно с това и да играе самата игра, за която е влязъл, както той самият каза. Да играеш едновременно на два фронта си е доста сложна задача.

Очевидно младостта и предизвикателствата, на които е свикнал, му попречиха да бъде балансиран и търпелив играч в едно изолирано пространство, където всеки иска да остане до финала, заради идеята, защото иначе те вече си имат своите хонорари.

Дано разумът се обади по-скоро у Явор Бахаров и той не продължи с неразумното поведение. Защото ако наистина е предизвикал силата на една голяма структура, каквато е продукцията на „Биг Брадър“, ще е доста глупаво да смята, че може само с агресивни думи и невъзпитани жестове да се превърне в бунтар, който печели всичко само защото е решил да напусне, когато му скимне!

Предстои ни да видим развитието на историята шоуто и Явор Бахаров за в бъдеще!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Слаби нерви или грешка? Явор Бахаров с първи коментар!”

  1. стеф

    окт. 08. 2016

    Какво му е невъзпитано?Човека показва идеята за устояването на човешките права,свободата на духа и как трябва да се устояват!Превърнати сме в търпеливо стадо.

Добавете коментар