Кошмар: Крум Савов разкри здравословното си състояние!

Кошмар: Крум Савов разкри здравословното си състояние!
4.7 (93.33%) 3 votes

Крум Савов се оказа в пълен физически дискомфорт!

Спортният журналист Крум Савов се намира в жестоко здравословно състояние. След като „Фермата“ приключи за него, той се оказа с един куп проблеми, пише Blitz.bg.

Съпругът на тв водещата Мая в момента е с възпалена пета и усукан кръст. Това са последиците, които са го връхлетели от участието му в риалити формата на Би Ти Ви.

Крум Савов жертва здравето си за благополучието на семейството си

Крум Савов жертва здравето си за благополучието на семейството си

Само дни преди старта на „Фермата“ пък Крум Савов си е оперирал и окото. С това си действие явно е целял да си намали диоптъра, за да бъде по-функционален за шоуто.

В крайна сметка обаче всички тези проблеми са си казали думата и журналистът отпадна от риалитито. Той в момента отдава всичко това на възрастта си. Ако е бил участвал преди 10 години, Крум е сигурен, че е щял да спечели предаването.

Според някои слухове, жена му е била твърдо против да се подлага на този експеримент. Красивата блондинка се опасявала точно от това, което се случи – че няма да издържи на физическите натоварвания.

Крум Савов обаче бил безкомпромисен с влизането си във формата, воден от Иван и Андрей. Финансовата нужда го притиснала до стената. Тъй като и Мая няма доходи в момента, той счел, че семейството не може да продължава така.

Както е известно, тв водещият бе уволнен от Би Ти Ви. Там той изпълняваше длъжността на главен редактор в спортния отдел, но изненадващо бе освободен.

Оставайки безработен, Крум реши, че няма какво да губи и влезе във „Фермата“. Въпреки че това предаване се излъчва по телевизията, която го унизи, той нямаше друг избор, защото има две деца за хранене.

С хонорара от шоуто Савов и семейството му ще могат да изкарат поне до края на зимата. Така че през следващите няколко месеца журналистът ще може да си търси работа по-спокойно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар