Деян Донков разплака родилката Радина: Най-голямата ѝ мечта се сбъдва!

Деян Донков разплака родилката Радина: Най-голямата ѝ мечта се сбъдва!
5 (100%) 1 vote

Деян Донков реши да ощастливи още повече Радина Кърджилова!

Любовта в едно от най-звездните актьорски семейства е напът още повече да ескалира. Деян Донков обожава Радина Кърджилова и смята да го докаже пред цялата страна, научи Kliuki.bg.

Актьорът вече обмислял как да направи предложение за брак на половинката си, пише HotArena.net. Това му решение било продиктувано от факта, че вече има син от Радина Кърджилова.

Деян Донков сбъдва най-голямата мечта на Радина Кърджилова

Деян Донков сбъдва най-голямата мечта на Радина Кърджилова

Според запознати, Деян видял жена си в друга светлина след раждането на Христо. Той забелязал, че тя е чудесна майка. Грижите по бебето му отворили очите и го накарали да я иска завинаги до себе си.

От своя страна пък Радина винаги е мечтала за сватба. Не е тайна, че тя дълго време притискаше Донков да ѝ предложи. В крайна сметка двамата постигнаха общ компромис да имат поне дете.

Сега обаче Деян Донков вече също искал да се ожени за Радина Кърджилова. Той смятал да запази маса в някое романтично заведение и пред всички там да коленичи с пръстен в ръка.

Има вероятност предложението да бъде съпроводено от жива музика, както сме виждали по филмите. Напоследък актьорът бил на романтична вълна, което се отключило след появата на малкия Христо.

Говори се, че Радина научила от общ техен приятел, че ще получава годежен пръстен. Тя останала много развълнувана и не сдържала сълзите си.

За двойката Донков – Кърджилова се изкоментира много през годините. Много слухове отреждаха, че той я бие. Тази информация бе почти потвърдена в „Къртицата“, където взеха участие съвместно преди 3 години.

В крайна сметка любовта при тях надделя. Щом останаха заедно и имат вече дете, значи проблемите им не са били чак толкова сериозни.

Според близките им, най-голямата причина да останат заедно е голямата им страст, която ги държи от самото им запознанство. Двамата я поддържат с непрестанни скандали и сдобрявания след това.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар