Думите на жената на Чочо към дъщеричката им разплакаха България!

Думите на жената на Чочо към дъщеричката им разплакаха България!
5 (100%) 2 votes

Чочо Попйорданов вече не е тук, не е сред нас, но все още болката у близките му не стихва!

Актьорът, който се спомина преди 3 години – Чочо Попйорданов, продължава да бъде широко обсъждан и до днес. Семейството му все още страда за него и това се вижда при всяка една случка от живота на близките му хора.

Катерина Попйорданова – дъщерята на Чочо, вече е наясно, че е била осиновена. Детето е получило новината от майка си, за да може да понесе по-леко истината след тръгването си на детска градина, научи Kliuki.bg.

Вдовицата на Чочо Пойорданов все още не може да го прежали

Вдовицата на Чочо Попйорданов все още не може да го прежали

Майката Даниела е намесила и името на Чочо Попйорданов, когато съобщавала на дъщеричката си това, което е станало преди 4 години.

„Избрахме те, защото много те харесахме. Една звездичка на небето, наречена „тати Чочо“, те посочи и каза „Тя ще е“.“ – са били думите на Даниела към малкото дете.

Така става ясно, че 4-годишната Катя вече е наясно с истината. Детето е реагирало спокойно.

За майка му е било много важно да му каже тя, преди да узнае от други източници. То вече можело да чете и се притеснявала да не види някоя статия в медиите. Освен това вече ходи на градина, а известността му предопределя останалите деца да му кажат този факт.

Припомняме, че Чочо Попйорданов се спомина в близост до гроба на майка си, когато в пияно състояние падна и си удари фатално главата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар