Александра Богданска ПРОГОВОРИ: На пръст ще станеш! (Показа и новия си – фото)

Александра Богданска ПРОГОВОРИ: На пръст ще станеш! (Показа и новия си – фото)
4.6 (92%) 5 votes

Александра Богданска се престраши да излезе на светло!

След куп отказани интервюта, изключени телефони и месец в нелегалност, Александра Богданска се върна под светлината на прожекторите, и то с гръм и трясък! Моделът показа, че е преодоляла травмата, която й нанесе бившия й Даниел Петканов, унижавайки я публично, узна kliuki.bg.

Александра Богданска забавя, но не забравя

Александра Богданска забавя, но не забравя

Нещо повече – тя вече има сила да се насмива на случилото се и да се самоиронзиира. Александра Богданска публикува снимка във фейсбук, на която позира заедно с новото си италианско гадже на яхта. Така тя доказва две неща – мистериозният младеж от скандалните фотоси наистина е доста симпатичен и е разбираемо да замени Лудия репортер с него. И второ – Алекс няма да спре да се вози на яхти и да си живее живота, а останалите съветва да не се палят толкова.

Седмици след като стана ясно, че е постъпила в психиатрично заведение заради нервен срив, красавицата изглежда истински щастлива и влюбена. Освен дежурната й усмивка, на снимката се виждат и станалите нарицателни пръсти, насочени към устата. Този път не само към тази на Александра Богданска, а и на нейния приятел, чието лице бе скрито по незнайни причини от Петканов.

Това е явно доказателство, че италианецът е бил опора на любимата си в трудния момент и й е помогнал да превъзмогне травмата от унижението. Сега вече двамата могат да бъдат заедно без да се крият и без угризения да се возят на яхти и частни самолети. Снимката веднага стана хит във фейсбук и заваляха куп коментари под нея.

Мнозина се зарадваха, че виждат отново чаровната усмивка на красавицата, а други я поздравиха, че е излязла така мъжки от ситуацията и сега затвори устата на всички, начело с Лудия репортер. Без коментари обаче останаха всички от думите на Александра Богданска, която написа над снимката „Писано е – от ПРЪСТ си и на ПРЪСТ ще станеш“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар