Разкритие: Последната любов на Деси Цонева съсипала баща ѝ!

Разкритие: Последната любов на Деси Цонева съсипала баща ѝ!
5 (100%) 3 votes

Деси Цонева е наранила сериозно Димитър Цонев, преди той да си отиде от света!

Последната връзка на Деси Цонева е едно от нещата, които най-много са тормозели баща ѝ преди смъртта му. Известният журналист не понасял гаджето на щерка си, пише Pik.bg.

Митко до последно се опитвал да убеди дъщеря си, че този мъж само я изпозлва и не е за нея. Тя обаче така и не искала да приеме този факт и затова често изпадала в скандали със своя родител, научи Kliuki.bg.

Деси Цонева е карала баща си да страда в последните му мигове

Деси Цонева е карала баща си да страда в последните му мигове

Въпросният мъж е по-възрастен от Деси Цонева и дори официално двамата още са заедно. Той е 42-годишен, но това не пречело приятелката му да му плаща квартирата.

„ВИП Брадър“ обаче накарал журналистката да прогледне. Тъй като в Къщата няма много неща за правене, Деси останала сама със себе си за дълго време и проумяла, че баща ѝ е бил прав.

Според всички източници, известната щерка има намерението да скъса окончателно с мъжа, който само ѝ измъква пари. Това най-вероятно ще се случи веднага щом излезе от шоуто.

Деси сто пъти съжалила, че е вдигала кръвното на Димитър Цонев, за да защитава мъжа до нея. Тя дори отчасти се обвинявала за случилото се с баща ѝ, защото е ясно, че инсулт често се получава именно от високо кръвно.

Според запознати, Митко бил много наранен, че дъщеря му не го слуша, особено след като и за брака ѝ с Янчо Таков е бил против. Журналистът страдал, че щерка му винаги се хваща с неподходящи мъже.

Новинарят обаче не бил властен мъж и не можел да налага мнението си на Деси. Той опитвал чрез разговори да ѝ влияе, но без успех.

Внучката на Коста Цонев сега най-после била решена да вземе в ръце любовния си живот и в името на баща си да си потърси подходящ кавалер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар