Миглена Ангелова и нейните лични битки

Миглена Ангелова и нейните лични битки
4.5 (90%) 4 votes

Миглена Ангелова и нейните лични битки е доста сложна тема! Макар дамата в червено да изглежда силна и хладнокръвно, тя е имала не едно тежки изпитания. Първо се омъжва още когато е на 20 години, ражда им се момиче – Дора, година по-късно двойката се развежда.

След известно време Миглена среща полицая Андрей, раждат им се близначките – Тити и Ани. Макар за тяхното раждане познатата ни журналистка да имала сериозни колебания, била на крачка от аборта.

Днес Меги и бащата на близначките са добри познати, те се разбират, дамата познава и втората жена на бившия си. А децата днес са най-голямото богатство на тв водещата.

Миглена Ангелова - един бурен живот и една запомняща се жена

Миглена Ангелова – един бурен живот и една запомняща се жена

С бащата на четвъртото й дете от колегата й Илия, нещата стават вече сериозни и тя преживява истински тормоз, докато накрая не издържа и освен раздялата с нейния колега журналист от Русе, Миглена решава да напусне не само мъжа си, но и града си.

Така заради лични неволи Миглена Ангелова идва в София. По този начин и публиката научава за нея и тя става лице на предаването „Искрено и лично“. Помним най-силните й години в Би Ти Ви.

В столицата Миглена отново прави опит да открие любовта си. Има два брака. Първият е с пилота Ангелин, а вторият с Живко Чакръкчиев. И двата приключили с развод.

Една от най-искрените си връзки тя описва с Димитър Бедников. Разделят се бурно, раздялата им е нелепа и емоционална, а за Миглена това е голяма любов и тежко изпитание.

Днес тя признава, че има мъж до себе си, но не желае да се омъжва никога пак, коментират и от списанието за светски истории „Love“. Към момента гледаме Миглена Ангелова по Нова ТВ, където участва във „ВИП Брадър“ и отново успява да превизвика гнева на много от съквартирантите си.

Желаем късмет на нея и близките й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар