Драма във „Фермата“: Мистериозна болест отвя Гергана Дончева!

Драма във „Фермата“: Мистериозна болест отвя Гергана Дончева!
4.7 (93.33%) 6 votes

Истински двубой се състоя във „Фермата”

Гери Дончева влезе в пряк двубой със съперницата си във Фермата и отпадна. Но именно загубата я направи силна и я издигна в очите на останалите.
Поредният двубой в селскостопанското реалите отново накара да се дуелират известни срещу неизвестни. В този дуел на честта отново се появи нещо ново, изненадващо и напълно шокиращо. А то е истината за моделката Гери Дончева.

И промяната в отношението на съперницата й Юлиана Попдимитрова. За нея преди това Гери бе фалшива жена, която пред камерите се сили да изглежда истинска. Но в играта тя направи това, което никога не е вярвала, че ще стори за известното момиче.

Изненадващо дуелът на честта се превърна в кървав! Буквално!Зрителите на Фермата проследиха именно кръстосване на шпаги на известни срещу неизвестни.

Враг номер едно на известните Юлиана нокаутира Гери Дончева, но не така, както й се искаше. Защото се оказа, че нейната съперница има мистериозна болест, за която изобщо не е проговорила вътре.

След което дори и тези, които откровено хулеха моделката трябваше да си вземат думите назад, защото тя наистина се оказа корава и борбена. Красавицата, която довчера бе „булката с чеиза”, жена, която търси изгода от богати мъже, всъщност се оказа съвсем друга.

Припомняме, че Гери Дончева си направи лоша услуга, като стана част от Фермата. Това накара богатото й гадже, гъркът, да се задейства и да сигнализира ДАНС и прокуратурата, че моделката е главната заподозряна в имотната измама, в която той се оказал прецакания.

Костас я обвини, че тя си е присвоила неговия хотел „Мида” в Слънчев бряг, а нейната съучастничка била майка й. Гъркът не веднъж е споделял, че когато се запознали била „бедна като църковна мишка”, но след връзката им той я позлатил.

Тя му се отблагодарила с куп изневери, като му кръшкала с продуценти, певци и оператори, които й помагали уж в „кариерата”. Като нейни любовници се спрягали дори и Борис Солтарийски и Слави Трифонов.

И въпреки неволите й навън Гери Дончева одържа на напъна на съперницата си в играта, но се оплака, че е прокървила. Оказа се, че преди да влезе във „Фермата” е претърпяла хирургическа интервенция . Не мислела, че това ще й попречи на играта, затова участвала в състезанието.

Гери Дончева бе победена от Юлиана във "Фермата"

Гери Дончева бе победена от Юлиана във „Фермата“

Това накара съперницата й Юлиана да й и стисне ръката накрая. И да признае, че я избрала за двубоя не защото е известна, а понеже е силен състезател.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар