Есмер в шок: Това, което направи Благо Георгиев, я побърка! (Подробности)

Есмер в шок: Това, което направи Благо Георгиев, я побърка! (Подробности)
5 (100%) 2 votes

Благо Георгиев пак излъга Есмер

Благо Георгиев и този път срази съпротивата на съпругата си Есмер Омерова. Бракът на известната двойка заприлича все повече на латиносериал. Националът винаги се движи на ръба и никога не успява напълно да бъде натирен от съпругата си.

Гъвкавата татарка дори му роди син Елай, но и това не попречи на футболиста да си я кара така, както само той си знае. Световната шампионка по аржентинско танго нон стоп го изтрита от профила си и социалните мрежи, като заличава общите им снимки. Но много скоро след това двамата цъфват на фото, като отново са весели и щастливи, и засмени.

И сега за пореден път Благо Георгиев успя да приласкае съпругата си. Той й се извинил с тузарска почивка в супер скъп хотел в Дубай. Там за една нощ престой шавливецът броил по хиляда евро. Двамата щели да изживеят една седмица в луксозна обстановка, като през цялото време играчът ще се отдава изключително на прелестите на съпругата си. Благо отседнал с жена си в хотел „Четири сезона”, където отсядали само богаташи, пише България днес.

През това време, когато семейството ще отсъства за малкия син на Джизъса ще се грижат не една, а четири бавачки. Запознати припомнят, че веднага след раждането на бебето футболиста събра куфарите си и замина на море в България.

Там той не спираше да купонясва, като се отдаваше на горещи страсти със знойни мадами. Това стигна до ушите на танцьорката и това така я вбеси, че тя изтри всичките им общи снимки от социалните мрежи. Като не спираше да пуска недвусмислени приказки, в стил „казвам ти щерко, сещай се снахо”.

Но сега нещата пак са се обърнали. Това не е първият път, когато Благо Георгиев успява да омилостиви гневливата си съпруга. Той не спира да й изневерява откакто са официално семейство, че и преди това. Но като някакъв магьосник винаги успява не само да я утеши, но и да я приласкае отново. Така, че тя да изпълнява волята му така, както той го иска.

Но при последната им изцепка Есмер Омерова така се разлютила, че направо го натирила от дома им. И дори му заявила, че няма да вижда сина си, ако не се държи отговорно, като баща и съпруг. Това му подействало като шок и той решил да се вземе в ръце.

Благо Георгиев пак омая Есмер

Благо Георгиев пак омая Есмер

Първо поднесъл на благоверната си скъп подарък, а после я завел в същия хотел и страна, където преди две години й предложил брак. Това отново разтопило сърцето на татарката и тя не спирала да се радва на глезотиите, с които я обсипвал провинилия се съпруг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар