Кубрат Пулев шокира всички с това разкритие за Андреа и връзката им! (истината ще ви втрещи)

Кубрат Пулев шокира всички с това разкритие за Андреа и връзката им! (истината ще ви втрещи)
3.9 (77.14%) 7 votes

Кубрат Пулев призна истина за Андреа, която до момента никой не подозираше!

Феновете и близките на Кубрат Пулев и Андреа вече от години чакат двамата да зарадват всички с благата вест, че чакат бебе. Или поне да се оженят. Е, подобно решение и днес не е на ход, но затова пък боксьорът повдигна завесата към личния си живот с певицата.

В своето последно интервю Кобрата не отказа да коментира връзката си, както често правеше преди. И дори ошашави всички с неочакваното разкритие за първата си среща с Андреа.

Андреа

Кубрат Пулев шашна с неочакваните си разкрития за Андреа

„Харесах я още щом я видях за първи път. Беше толкова отдавна, че понякога ми се струва, че двамата сме заедно цял един живот. Признавам си, от първия поглед си я набелязах, но в началото тя ми ходеше здраво по нервите. Показа такова огромно самочувствие и така се надуваше, че ми идваше да я навра в миша дупка. За щастие обаче скоро разбра, че при мен подобни неща не минават и се отпусна“, разкрива Кубрат Пулев.

Когато вече опознал добре Андреа, той си дал сметка, че тя е една наистина откровена, естествена и страшно непринудена девойка. А фактът, че е чалга певица нямал никакво значение, защото по думите му, тя изобщо не се вписва в клишето с тъпите парчета.

„Някои жени, без значение дали са чалга певици, модели или продавачки, не се вълнуват от нищо друго, освен от себе си, визията си и парите на мъжете си. Андреа е съвсем различна. Тя може да ви удиви с общата си култура и с познанията си по история и история на изкуството. Много се вълнува от тях“, разказва с гордост Кубрат.

Към момента любимата му наблягала повече на чуждестранната историческа литература, но двамата често обикаляли из музеите в София, за да се любуват на различни произведения на архитектурата и изкуството.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар