Илиана Раева в шок: Новината за бременната Виолета я вцепени! (двамата с Наско не искат да повярват)

Илиана Раева в шок: Новината за бременната Виолета я вцепени! (двамата с Наско не искат да повярват)
4.7 (93.33%) 6 votes

Илиана Раева и Наско Сираков не искат да повярват на ушите си!

Звездното семейство на Илиана Раева и Наско Сираков не е на себе си от притеснение след това, което научиха за бременната си дъщеря Виолета. Припомняме, че по-малката щерка на спортистите е в крайно напреднала бременност и се очаква да роди всеки момент.

Вместо да се грижи за себе си и да внимава как прекарва последните дни от бременността си обаче, Виолета Сиракова го раздава човек на живота. Тя успяла да изнуди любимия си Георги Коруджиев да я заведе в нощен клуб, където двамата купонясвали до малките часове с приятели.

Илиана Раева

Илиана Раева не спира да се кара на щерка си заради тази глупост

Илиана Раева и Наско Сираков разбира се, научили за приключенията на младите едва дни по-късно, когато снимките вече обиколили медиите. Бившото ни златно момиче останала като вцепенена от лудостта на щерка си и вдигнала зверски скандал.

Илиана се тревожела и била категорична, че е не само неразумно, но направо откачено бременна жена да се мята по дискотеките сред алкохолни изпарения и цигарен дим. Защото, няма да се лъжем, от доста време насам за всички е ясно, че въпреки забраната, в повечето клубове и ресторанти клиентите си пушат като преди.

„Много се притесни Илиана и каквато си е експанзивна, хич и не си поплю като скочи да се кара на Виолета. Разбираме, че Вили е още на 28 години и акълът й хвърчи, но като ще ставаш майка, би било редно да промениш изцяло начина си на мислене. Но той и Георги е още толкова млад и е на същия акъл като нея“, коментират запознати.

Виолета още иска да се забавлява, нищо че може да роди в дискотеката

Виолета още иска да се забавлява, нищо че може да роди в дискотеката

Тъкмо заради своенравния характер на дъщеря си, Наско Сираков и Илиана Раева настояли Виолета да живее при тях по време на бременността си, за да могат да я наглеждат. В моментите, в които я изпускали от поглед обаче, красавицата си давала воля на желанията и хуквала да се забавлява с приятели.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар