Ужасяващ кошмар уби Митко Цонев! (истината за последните 3 месеца от живота му е шокираща)

Ужасяващ кошмар уби Митко Цонев! (истината за последните 3 месеца от живота му е шокираща)
4.8 (95%) 4 votes

Журналистът Митко Цонев не е получил масивен инсулт случайно!

Ужасяващо разкритие за смъртта на журналиста Митко Цонев шокира всички и особено хората от близкото му обкръжение. Защото се оказа, че масивния инсулт, който той получи, далеч не е дошъл случайно. Нито се е дължал на натоварване в работата или разпри с щерка му Деси Цонева.

Близки до Димитър Цонев извадиха на бял свят жестоката истина, а именно кошмарът, в който той е живял последните три месеца от живота си. И този кошмар е свързан със страшен рекет и изнудване от страна на някогашната Държавна сигурност.

Митко Цонев

Разкритието за гибелта на Митко Цонев разтърси всички, последните месеци от живота му са били истински ад

Оказа се, че Митко Цонев е имал амбиции да се превърне в шеф на БНТ, което обаче не е било угодно на мнозина. Тъкмо тогава се започва и рекетът, както и заплахите, че миналото му ще бъде извадено наяве.

„Митко Цонев е сътрудничил на Държавна сигурност, както и много от по-старите познати лица у нас. Той е помагал на трето управление на ДС и е работил под псевдонима Диков. Бил е осведомител и секретен сътрудник, което за онези дни е било не само нормално, но и задължение. Имаш ли куража да откажеш?!“, коментират източниците.

Според досието на Димитър Цонев, той е бил вербуван за ДС от лейтенант Стойчо Стоев. Датата е била 18 юни 1971 година, а е снет от оперативния отчет чак през 1982 година.

Митко Цонев е имал 11-годишна служба за ДС като през този период журналистът имал петима ръководители, както и водещи офицери. Преди да получи инсулта, Цонев е бил подложен на непрестанни заплахи и психически терор, свързан с тази неприятна част от миналото му. Нещо, което той не успял да издържи и да преживее.

„Това го уби. Ако не го бяха нападнали и съсипали по този начин, Митко още щеше да е сред нас“, убедени са запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар