Близките й в ступор: Десислава разкри горчивата истина за бременността си! (още подробности)

Близките й в ступор: Десислава разкри горчивата истина за бременността си! (още подробности)
4 (80%) 3 votes

Десислава разкри истината за своята бременност, както и отношенията си с Благой Найденов и семейството му!

Ангелогласната Десислава предизвика фурор преди няколко седмици, когато всички се втурнаха да й честитят най-щастливото събитие – нейната бременност от любимия Благой Найденов.

Оказа се обаче, че радостта за бебето на Деси е била тотално помрачена от отношението на родителите на Малката Кобра, които избухнали бесни. Разбира се, причината за това е огромната разлика във възрастта на певицата и боксьора.

Десислава

Десислава разкри истината за бъдещото си бебе и отношенията със семейството на любимия мъж

Десислава и Благой Найденов имат разлика от близо 20 години като изпълнителката може по-скоро да му бъде майка, отколкото половинка в живота. Близките на Десислава я съветваха да не обръща внимание на хорското мнение и да живее за любовта и бебето си.

До днес обаче, когато стана ясно, че бебето… го няма. Не, Десислава не е направила аборт, а чисто и просто изобщо не е зачевала от Благой. Това разкри самата тя в обширно интервю като заяви, че вече й е дошло до гуша да чете лъжи и безсмислици за себе си и живота си.

„Нито съм бременна, нито съм била. Истината е, че и аз, и Благой сме отдадени в момента само на работата си и имаме още много неща, които искаме да постигнем в професионален план. Не знам откъде им хрумват на тези хора подобни глупости, но вече се чувствам изморена от цялата тази суматоха около връзката ми“, коментира певицата.

Десислава отрече твърдо и това, че е в лоши отношения с родителите на гаджето си. Тя призна, че в началото се е тревожела да не би да се настроят срещу нея заради разликата в годините им с Благой, но после видяла какви чудесни и разбрани хора са. „Ходим си редовно на гости, храним се заедно често и си говорим много. Харесват ме, а аз вече ги обичам“, споделя изпълнителката.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар