Принц Уилям изригна срещу Кейт: Това, което правиш, може да съсипе връзката ни!

Принц Уилям изригна срещу Кейт: Това, което правиш, може да съсипе връзката ни!
5 (100%) 2 votes

Принц Уилям е бесен на съпругата си Кейт

Принц Уилям изригна срещу Кейт Мидълтън не на шега. Причината е евентуалната трета бременност на херцогинята на Кеймбридж. Престолонаследникът изобщо не бил съгласен толкова скоро съпругата му да забременява с трето.

Но любимата принцеса на Англия грее като прелестно цвете, където и да се появи на светско събитие.Въпреки недоразуменията, прави впечатление, че принц Уилям обгрижвал красивата си съпруга и я гледал като скъпа китайска ваза.

Двойката се появи на форум за менталното здраве в Лондон. Въпреки широката си рокля, принцесата не успяваше да скрие наедрялото си коремче.

Според близки до кралската двойка Кейт ще става майка с трето. Това станало ясно още при посещението им в Канада, където тя и съпруга й бяха поканени на официална визита.

Принц Уилям обаче изобщо не бил доволен от новината. В Бъкингам дори вдигнал скандал.„Това, което правиш ,може да съсипе връзката ни!”, ядосано повтарял престолонаследникът, доверява източник, близък до двореца.

Той бил сигурен, че е взел необходимите мерки, но и този път Кейт направила така, че да стане на нейното.
Защото очарователната му съпруга непрекъснато му повтаряла, че иска голямо семейство. И три деца във фамилията са най-малкия брой наследници, които любимата принцеса на Англия желае.

Принц Уилям обаче не се притеснявал за броя на децата, а за здравето на жена си. Понеже принц Джордж е само на две години и половина, а малката Шарлот на година и половина. Заради близката разлика на децата им, принцът не искал Кейт да ражда толкова скоро.

Принц Уилям не иска трето бебе от Кейт?

Принц Уилям не иска трето бебе от Кейт?

Дукесата обаче виждала в новата си бременност брилянтна възможност да се измъкне от светските ангажименти, които вече й идвали малко в повече.

Кралица Елизабет Втора напълно подкрепяла снаха си и била доволна на още един кралски наследник. Принц Уилям роптаел, но щом бебето вече е факт, той вече треперел над съпругата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар