Потресаваща наглост: Виж кого гонят от Вип Брадър в петък! (+ лъжата за спасяването на Жана Бергендорф)

Потресаваща наглост: Виж кого гонят от Вип Брадър в петък! (+ лъжата за спасяването на Жана Бергендорф)
5 (100%) 2 votes

Жана Бергендорф отново отърва кожата, но „случайностите“ вече не минават!

Любимката на Биг Брадър и продуцентите – Жана Бергендорф усилено разчиства пътя си от хората, които не я харесват или й пречат в Къщата.

Както вече източници от кухнята на медията разкриха, именно певицата е гласена за големия победител във формата и оттук нататък под ножа ще пада всеки, дръзнал да изкаже лошо мнение за нея.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф се готви да премахне поредния си враг в Къщата. Този път това ще бъде крехката Глория Петкова

Миналата седмица шоуто напусна Явор Бахаров, който беше превърнат в чудовище от коментаторите в студиото на Ники Кънчев, само и само образът на Жана Бергендорф да лъсне чист като момина сълза.

Върхът на наглостта ще дойде този петък, когато Къщата в Нови хан ще напусне манекенката Глория Петкова. „Изборът вече е направен. Да не мислите, че случайно снощи точно Жана Бергендорф завъртя колелото и се спаси от номинациите, а Емануела не успя. Всичко е така нагласено, че винаги тя да побеждава. Глория беше нарочена още от седмица и в петък ще видите как ще излети от шоуто, уж заради малко гласове на зрители“, коментират запознати.

Припомняме, че Глория Петкова е един от съквартирантите, с които Жана Бергендорф най-често избухва в скандали и пререкания. Едновременно с това обаче, красавицата се радва на симпатиите на повечето участници – нещо, с което Бергендорф не може да се похвали.

„Тъпо е да премахват от шоуто едни от най-интересните и млади участници само, защото някаква си нестабилна певица с мераци за супер звезда, се тръшкала и тропала с крак за победата. Защо ги е страх да оставят Жана на номинации?! Защото това не е Фейсбук и се боят, че никой няма да си пусна смс-а за нея ли?!“, шушукат из светските среди на столицата.

Предстои да видим какво точно ще се случи с двете.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Потресаваща наглост: Виж кого гонят от Вип Брадър в петък! (+ лъжата за спасяването на Жана Бергендорф)”

 1. Zlatena

  окт. 11. 2016

  По скоро нагласения победител в вип брадър 2016 се казва Урина Тенчева- Ирина.

 2. Как не

  окт. 11. 2016

  Глория Петкова ли е стабилната, или Деси Цонева, че от събуждането си започват да се наливат с алкохол и така до късна нощ? Досега в Биг Брадър не е имало толкова смучещи, алкохолизирани жени.

 3. Име (задължително)

  окт. 11. 2016

  Манипулативната и лицемерна, подла Ирина няма да я изхвърлят от шоуто. Даже няма да се учудя , ако не я оставят и на финала. Там има уговорка между продуцентите( колеги). По-долна и противна жена не бях виждала! Боклук!

 4. Ема

  окт. 12. 2016

  Стринка Иринка и стринка Лазаринка – ужас. Да си отиват и двете с хороводна стъпка.

Добавете коментар