Свършена е! Уволнението на Жана Бергендорф втрещи всички

Свършена е! Уволнението на Жана Бергендорф втрещи всички
3.7 (73.33%) 3 votes

Жана Бергендорф може би е свършена като певица!

Най-обсъжданата личност в този сезон на „ВИП Брадър“ – Жана Бергендорф, е напът да остане без музикална фирма зад гърба си. Певицата е заплашена от уволнение веднага след излизането си от Къщата, пише в. „България днес“.

Саня Армутлиева, която е собственик на „Вирджиния рекърдс“, където се подвизава Жана, била бясна на своята изпълнителка. Тя не харесвала изобщо представянето ѝ в шоуто и се заканвала пред останалите от екипа, че за поп дивата ще има сериозни последици след „ВИП Брадър“.

Голям удар чака Жана Бергендорф навън

Голям удар чака Жана Бергендорф навън

Още когато получила предложението от Нико Тупарев, Жана Бергендорф се посъветвала със Саня дали да участва. Музикалният ѝ продуцент ѝ казал, че няма против да се включи в предаването, но само ако това стане с нужната доза класа.

Жана обещала, че ще се въздържа от избухвания и конфликти, но точно това прави в момента в Къщата. Армутлиева от своя страна се почувствала излъгана от певицата, която не си спазила обещанието пред нея.

„Саня държи кадрите ѝ да бъдат на ниво. Тя е свикнала да им дърпа конците, а в случая с Жана нещата излязоха от контрол. Със сигурност ще има наказание за нея, може и да се разделят дори.“ – твърдят хора от обкръжението на Армутлиева.

Според слуховете, от „Вирджиния рекърдс“ само чакали Жана Бергендорф да си тръгне от „ВИП Брадър“, за да ѝ бият шута. Договорът на певицата бил такъв, че тя не може да бъде освободена от компанията, докато има друго договорно споразумение.

Ако Жана Бергендорф действително бъде оставена като самостоятелна певица, то надали я чака нещо добро. Досега всичките ѝ участия са били уреждани от компанията, която стои зад гърба ѝ.

Kliuki.bg припомня, че Жана беше никому неизвестна до 27-годишна възраст. Това се промени с решението ѝ да се включи в надпреварата на X Factor, където накрая триумфира. Именно като награда от музикалното шоу дойде и договорът ѝ с „Вирджиния рекърдс“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Свършена е! Уволнението на Жана Бергендорф втрещи всички”

  1. Хаха

    окт. 11. 2016

    Пълни измишльотини за Жана. Много ви се иска това да стане, ама няма.

Добавете коментар