Истината за любовника на Александра Богданска довърши Петканов!

Истината за любовника на Александра Богданска довърши Петканов!
4.3 (85%) 4 votes

Александра Богданска е с истински милионер, който я ощастливява изцяло!

Самоличността на тайнствения мъж, чийто пръст беше в устата на Александра Богданска, е разкрита. Той се казва Макс и е от Монако, съобщата в. „България днес“.

Французинът бил изключително заможен, като се предполага, че имал даже милиони в банковата си сметка. Неговата страст били лодките и яхтите. Именно като брокер в тази област реботел и изкарвал уникално високи комисионни.

Александра Богданска с новото си официално гадже

Александра Богданска с новото си официално гадже

Според запознати, наемът на една от неговите яхти струвал цели 700 хил. евро само за една седмица. Бизнесът на Макс се котирал с голям успех и той всяка седмица прибирал невероятно високи суми.

Хората от обкръжението на Александра Богданска твърдят, че на месец Макс регистрирал огромна чиста печалба. Яхтите му били изключително търсени, понеже ги поддържал непрекъснато, а и бил успял да влезе в богаташки кръгове, които често плават с такива превозни средства.

Огромното състояние на новия официален възлюбен на Сашка със сигурност влияе на егото на Даниел Петканов, който в Нова ТВ припечелва едва по хилядарка на месец, и то в левове. Дори някои твърдят, че с парите на Макс Богданска е издържала Лудия репортер по време на връзката им.

Самият журналист разкри в онази скандална своя публикация във Facebook отпреди над месец, че любовникът на Богданска е богат и че именно затова тя му изневерявала с него.

Сега обаче, след като се вдигна огромен шум около Александра, тя вече официално е с Макс. Говори се, че двамата се запознали в Италия, където хубавицата била отишла по работа.

Преди няколко седмици близка до Сашка разкри в „Папараци“, че 22-годишната красавица се е влюбила в мъж от чужбина, но не е знаела как да скъса с Даниел Петканов, припомня Kliuki.bg.

Въпреки че вече официално е с другия мъж, Александра нямала намерение да заминава да живее при него. Тя смятала първо да си довърши образованието в УНСС и чак тогава евентуално да мисли за живот извън България, ако за това време остане с Макс, разбира се.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Истината за любовника на Александра Богданска довърши Петканов!”

 1. mmmm

  окт. 12. 2016

  Ako ostane s nego,RAZBIRA SE

 2. ххх

  окт. 12. 2016

  Ако ТОЙ остане с нея:)

 3. Роро

  окт. 13. 2016

  И защо тогава трябваше клетото момиче да влиза на лечение след разкритията на Петканов? Той всъщност й направи добро – сега девойката спокойно ще може да бъде с прекрасния милионер, без да се крие! Ех, неблагодарни хора…

Добавете коментар