Глория рухна тотално: Емануела й нанесе удар, който я довърши! (ужасът на манекенката е неописуем)

Глория рухна тотално: Емануела й нанесе удар, който я довърши! (ужасът на манекенката е неописуем)
4 (80%) 6 votes

Глория Петкова получи смазващ удар от Емануела, която хич не си поплюва!

Най-младата участничка във Вип Брадър – манекенката Глория Петкова, не знае на кой свят се намира. Последната рухна напълно след като научи какво й готви Емануела навън. Съквартирантите са в шок, а самата Глория се отчая.

Оказа се, че адвокатите на певицата с изумрудените очи вече са се заели да придвижат в ход делото срещу Глория Петкова. Да, Емануела ще съди манекенката за гнусна клевета и уронване на престижа, а причината са думите на Глория, че изпълнителката заработва парите си по… онзи начин.

Емануела

Емануела завежда съдебно дело срещу Глория Петкова

Припомняме, че в разговор с Рени в Къщата, Глория разказа как лично майката на Еми е подшушнала на нейната майка, че дъщеря й взима пари от богати чичковци, на които ходи да „пее“ по къщите. Абсурдно е да си помислиш, че една майка би изрекла това за собственото си дете, дори и да е вярно, но от твърденията на Петкова излезе точно така.

Самата манекенка редовно подлага Емануела на психически тормоз в Къщата на Вип Брадър като я напада и обижда директно пред зрители и съквартиранти. Близки на Емануела скочиха и твърдо заявиха, че ако всички чалга певици могат да минават под един знаменател, то същото се отнася и за манекенките.

„Чалга певиците били еди какви си. Ами не се ли говори същото за професията на Глория?! По цял свят е ясно, че модели и манекени имат тарифи, които нямат нищо общо с дефилирането им по подиумите. Тогава и Глория ли трябва да причислим към тях?!“, бесни са приятели на певицата.

Дефакто Емануела не направи нищо, с което да засегне Петкова, но Глория даде всичко от себе си още от мига, в който певицата прекрачи прага на звездния дом в Нови хан. Какъв ще е изходът от делото, тепърва предстои да разберем.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Глория рухна тотално: Емануела й нанесе удар, който я довърши! (ужасът на манекенката е неописуем)”

 1. Ема

  окт. 12. 2016

  Стринка Иринка и стринка Лазаринка пускат фитилите.

 2. ЕВГЕНИЯ

  окт. 13. 2016

  ЗА СЕГА БОБИ ,ЕМАНУЕЛА,МИГЛЕНА,И РЕНИ КОИТО НЕ МЕ ДРАЗНЯТ.ВСИЧКИ ОСТАНОЛИ СА –

  ОТВРАТИТЕЛНИ!!!!!
  1 ЛАРА(С КОНСКАТА ГЛАВА И ПЕРЧЕМА НА ГЕО МИЛЕВ И ВИСОКОТО САМОЧУВСТВИЕ)
  2-ИРИНА -С ЗЛОБАТА И ДИКТАТОРСТВОТО
  3- ПРОТИВНИЯ ДЕБЕЛАК УТИ
  4-ГРОЗНАТА И ЛУДА ЖАНА
  5-ПИЯНАТА ИСТЕРИЧКА ГЛОРИЯ,И ОСТАНАЛИТЕ БЕЗ ВАЛЕНТИН МИХОВ

Добавете коментар