Сензация в Къщата: Предлагат брак на Миглена Ангелова, всички са в шок! (виж кой поиска ръката на устатата водеща)

Сензация в Къщата: Предлагат брак на Миглена Ангелова, всички са в шок! (виж кой поиска ръката на устатата водеща)
4.5 (90%) 2 votes

Миглена Ангелова си спечели не само омразата на съквартирантите, но и предложение за брак!

Истинска сензация разтърси Къщата на Вип Брадър, а основното действащо лице отново е Миглена Ангелова. Устатата водеща си навлече гнева и омразата на съквартирантите със снощния отказ да изпълни възложената й мисия от Биг Брадър.

Заради нея всички бяха обречени на глад и мизерия, а Глория Петкова не успя да се чуе с любимия си мъж навръх своя рожден ден. Фактът, че е презирана от останалите обаче, ни най-малко не трогна журналистката. Която остава с отворена уста от това, което последва – а именно предложение за брак.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова си спечели омразата на всички, но и предложение за брак

Да, Миглена Ангелова си намери поредния кандидат съпруг, но не в лицето на някой съквартирант, а на колегата си – светския журналист Антон Стефанов. Последният обяви намерението си в студиото на Гала тази сутрин и дори отиде да целуне „страстно“ снимката на Ангелова.

Антон Стефанов бурно адмирира Миглена за силата на характера и позициите, които отстоява в името на всичко. Докато другите коментатори Маги Желязкова и Влади Въргала скочиха срещу нея, то Стефанов не само я защити, но се закле, че още щом излезе от шоуто, той ще я чака на колене, за да й предложи да му стане жена.

Припомняме, че самата Миглена неведнъж се бе заричала да не се омъжва повторно, но знае ли се – при такова спонтанно и искрено предложение. Определено тази постъпка на Антон ще шокира всички в Къщата, че дори и самият Биг Брадър.

Антон Стефанов лудна по устатата си колежка и пожела да й пристане

Антон Стефанов лудна по устатата си колежка и пожела да й пристане още на момента

А Ирина Тенчева, която е и най-големият враг на Миглена Ангелова в риалити формата, едва ли ще има куража да си отвори устата и отново да заяви, че „тази жена е самотна, изоставена и озлобена“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Сензация в Къщата: Предлагат брак на Миглена Ангелова, всички са в шок! (виж кой поиска ръката на устатата водеща)”

 1. Ema

  окт. 12. 2016

  Браво на Миглена !!!
  А стринка Иринка и стринка Лазаринка- ужас.

 2. Zlatena

  окт. 12. 2016

  Миглена Ангелова е мразена в къшата на вип брадър 2016.Но извън къщата е обичана от целия български народ.Не я обичат само близки хора на лицемерната интригантка Урина Тенчева- Ирина на които тя им е платила 10000 лева за да и лижат големия задник в фейсбука на биг брадър.

 3. Нина Колева

  окт. 12. 2016

  Не знам и не искам да знам,кой на кого и какво е платил,,,Урина Тенчева знае добре,че утре една друга …може да я измести и търси да си направи свои парички..Лошо няма,,ако не беше толкова гнусен начинът,по който се представя..Но..целта оправдава средствата,,дреме и,, за мнението ни…Не я виждам тази жена,,..нито бъдещето и…Поне онова в нейните представи..

Добавете коментар