Димитър Андонов шокира: Не очаквах, че Мария е способна на това! (разтърсващи разкрития + СНИМКИ)

Димитър Андонов шокира: Не очаквах, че Мария е способна на това! (разтърсващи разкрития + СНИМКИ)
4.5 (90%) 4 votes

Митко Андонов не вярва на очите си какво направи бившата му Мария!

Мария или Мара Отварачката, както я наричат всички, е на път да затвори устите на всички, които й приписваха качества на използвачка, златотърсачка и злобна женичка.

А първият, който днес е готов да поиска прошка и дори да й целуне ръка, е бившият й съпруг Димитър Андонов. Припомняме, че певицата и хотелиера години наред бяха в лоши отношения и дори не си говореха като се засекат случайно.

Мария

Мария изцяло промени мнението на Митко Андонов за себе си

Митко Андонов пазеше горчиви спомени от развода си с Мария и не спираше да благодари на Бог, че го е срещнал с настоящата му половинка Никол Андонова. Всичката тази горчилка обаче, явно остава в миналото, защото Мария направи нещо наистина благородно. И то не за друг, а за сина на Митко Андонов и Никол.

Оказа се, че Марчето се грижи като истинска майка не само за Марая, но и за нейното братче по бащина линия. Нещо повече – певицата и съпругът й Християн Гущеров завели двете дечица в Дубай, където посрещат и рождения ден на малкия Иво.

„Нека да бъде много здрав и само да радва мама и тате, както и всички нас, които го обичаме“, написа Мария за рождения ден на момченцето във Фейсбук и публикува снимки, на които се вижда, че Марая и Иво се обожават и се разбират чудесно.

„Не съм очаквал това от нея. Всичко друго, но не и това. Тя наистина ми се вдигна страшно много в очите и разбирам, че съм грешал за доста неща. Винаги ще й бъда благодарен за грижите, които полага за сина ми, когато е при тях с Марая и няма да го забравя“, признал пред близките си хора Димитър Андонов.

Мария се грижи еднакво и за двете дечица

Мария се грижи еднакво и за двете дечица

Марая и Иво видимо се обичат и разбират

Марая и Иво видимо се обичат и разбират

Все още не е ясно отношението на Никол Андонова към Мария, но коя майка не би симпатизирала на човека, обгрижващ най-скъпото й – нейното дете.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Димитър Андонов шокира: Не очаквах, че Мария е способна на това! (разтърсващи разкрития + СНИМКИ)”

  1. Кети

    окт. 12. 2016

    Само има един малък проблем, нейния скъп Мечо. Какво ли му е да гледа двете деца, да плаща всичко, и да няма собствено дете. Мария е изключително нахално същество. Ако не му роди дете е направо за убиване

  2. Penka

    окт. 12. 2016

    ЮХУУУУУУУ, каква новина, какъв морал иблагородство!!!! Ще умра от смях, за горния коментар също, лелелелелеле какво ни се налага да четем????? Кви са тия, с какво ни занимават-кухи плондири и дуки, аре разкарайте ги тея свини и свинки!!!!!!!!!!!

Добавете коментар