Бомба: Страшната истина за Антония Петрова вцепени близките й! (обратът е чудовищен)

Бомба: Страшната истина за Антония Петрова вцепени близките й! (обратът е чудовищен)
5 (100%) 2 votes

Антония Петрова е крила от всички тази истина до днес!

Бившата Мис България Антония Петрова направи може би огромна грешка, че оповести публично развода си с Александър Бередин, а не разтрогна брака си под сурдинка.

Защото от многото приказки и хвалби колко щастлива се чувства и как няма търпение да се отърве от брачните окови, Антония Петрова лъсна пред всички такава, каквато е днес – а именно жена на ръба на тоталния финансов крах.

Антония Петрова

Антония Петрова трябва да приеме офертата на Бередин, иначе фалира тотално

Оказа се, че красавицата е теглила кредити за огромни суми, с които е купувала на килограм апартаменти в Созопол. По време на покупките тя изобщо не се интересувала от цените на имотите, тъй като вярвала, че съпругът й милионер ще отговаря за погасяването на вноските.

След развода обаче, Тоца остава без помощта на руснака Бередин и трябва сама да се справя с парите, което я довършва. Близки до обкръжението й източници разкриха страшната за нея истина, че сметките и имотите й вече са подложени на запор от банките и на практика тя е пред фалит.

Единственото спасение за Петрова е предложеното от Александър Бередин споразумение, в което той й оставя пет милиона лева плюс имотите в Созопол и апартамента в столицата, за сметка на пълното й мълчание.

„Всички знаем, че Антония е наясно с повечето сделки и бизнеса на Бередин, който неведнъж е изнасял капитали от Русия. Ако тя си отвори устата и подаде сигнали до Москва, там силно ще му се зарадват. Антония обаче ще получи парите от Александър с договорката да си държи езика зад зъбите и да не коментира нито брака им, нито развода, нито бизнеса му“, обясняват запознати.

Разбира се, миската моментално приела офертата на бившия си вече съпруг, защото към момента поне пред нея и бъдещето й на светска дама не стои никаква друга алтернатива.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар