Жени Калканджиева шокира с неочаквана изповед: Интимните разкрития втрещиха всички! (още подробности)

Жени Калканджиева шокира с неочаквана изповед: Интимните разкрития втрещиха всички! (още подробности)
5 (100%) 3 votes

Жени Калканджиева не издържа вече и предпочете да говори открито за този кошмар!

Шестата по хубост в света Жени Калканджиева винаги е била силна жена, която внимава и държи настрани медиите и обществото относно личния си живот. А интимният й такъв досега е бил тема табу.

Е, днес Жени Калканджиева шокира всички като проговори открито и изповяда най-големия си кошмар в интимната сфера от няколко месеца насам. За успокоение на приятелите й, той не касае нейния съпруг Стефан Манов – Тачо, а напълно непознати господа.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева пропищя от мъжки атрибути на пощата си

Хубавата Жени Калканджиева разкри бясна, че от известно време насам непознати мъже я подлагат на психически тормоз в социалната мрежа като освен директни покани за джиджи-биджи в кревата, й изпращат и потресаващи снимки със срамотиите си.

„Омръзна ми да гледам атрибутите на този и онзи в писмата си. Ако още някой си свали гащите, снима се и после ми изпрати бастуна си, ще види колко съм изобретателна и какво мога да направя по въпроса“, разпени се Жени Калканджиева.

От друга страна обаче потребители са категорични, че тя по-скоро би трябвало да се радва на тази еуфория, която предизвиква в мъжете и за това, че може така да разпали страстите им и то на 41 години. Защото въпреки напредващата си възраст, Евгения продължава да бъде една от най-красивите и желани жени у нас.

„А и тя самата ги провокира мъжете. Спомнете си как се беше облякла за първия си коментар в студиото на Ники Кънчев и Вип Брадър. Тогава деколтето й беше буквално до пъпа. Е, какво иска в такъв случай – мъжете да не са от желязо?!“, коментират потребители в интернет.

Явно на Жени не й остава друго, освен да впрегне шавливия си съпруг Тачо да я пази от набезите на мераклиите. Ако може да го задържи вкъщи, разбира се.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар