Позор: Ернестина Шинова отврати всички! (виж как дере кожи от гърбовете на наивни жени)

Позор: Ернестина Шинова отврати всички! (виж как дере кожи от гърбовете на наивни жени)
5 (100%) 5 votes

Ернестина Шинова си навлече презрението и гнева на столични дами!

Половинката на режисьора Андрей Слабаков – Ернестина Шинова промени мнението на хората за себе си още от времето, когато живееше под покрива на Вип Брадър. За жалост обаче, промяната не бе в положителна за нея посока.

Сякаш, за да затвърди етикетите за особата си, днес Ернестина Шинова се превърна в една от най-одумваните бизнес дами в столицата. Да, споменаваме думата бизнес, тъй като актрисата отвори своя зала за танци на пилон.

Ернестина Шинова

Ернестина Шинова дере кожите от гърба на клиентките си, сложила е шокиращи жени

В нея, освен с пилона, клиентите могат да се занимават с аеробика, пилатес, йога, полденс и други начини за извайване на тяло и отслабване. Дотук всичко звучи просто прекрасно, ако не бяха цените, които Ернестина Шинова приготвила за клиентелата си.

Оказа се, че половинката на Андрей Слабаков така наточила секирата, че вместо да дере кожи, тя направо режела глави през кръста. Никоя нормална жена със средни и малко над средни доходи не можела да си позволи да припари до залата й.

„Цените за един час в залата са просто феноменални. Тази жена само за милионерски съпруги ли работи, не знаем, но ценоразписът е писан не от нормален човек. Няколко пъти отидохме в залата и винаги беше празна. Ами то и кой ще е луд да се изръси с цяло състояние при нея като може да отиде на много други места – по-добри и тройно по-евтини“, коментират възмутени столичанки.

За радост на Ернестина Шинова, една от първите й клиентки поне е вече сигурна и това е Преслава. Певицата ходи винаги, когато има възможност в залата на приятелката си, но освен нея, помещението обикновено си стои празно.

Предстои да видим дали Ерна ще размисли и ще намали цените, или ще продължи да удря на камък.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар