Мъжете отказаха на Миглена Ангелова: Водещата изпадна в ступор от чутото (Още за резила)

Мъжете отказаха на Миглена Ангелова: Водещата изпадна в ступор от чутото (Още за резила)
5 (100%) 5 votes

Миглена Ангелова се оказа аутсайдер не само в Къщата на ВИП Брадър

Миглена Ангелова е отрязана и от мъжете. Водещата на „Искрено и лично” изпаднала в ступор, като разбрала за този отказ. Защото в Къщата на Големия брат атрактивната дама винаги е твърдяла, че с мъжете в живота си тя е останала приятелка.

Това обаче не се оказало истина. А тя е, че никой от нейните четирима бивши съпрузи не искал нито да я вижда, нито да я чува или защитава в студиото на Нова телевизия.

Не само не се интересували какви ги върши мадам „Искрено и лично” в живота, но не желаели да я виждат на екран. Те били категорични, че не гледат шоуто на ВИП Брадър, нито какви ги върши екс съпругата им вътре, в Къщата.

Най-провокативната водеща в родния ефир успя за отрицателно време да настрои и съквартирантите срещу себе си. В последната мисия, като отказа на Роро да стане негово куче и така да спаси бюджета, както и Глория да се види на скайп с гаджето си, почти всички я отписаха като приятел.

„Лоша и противна жена”, изсъска срещу нея моделката Глория и дори й забърка коктейл с разхлабително, но Емануела я спаси от клеченето в тоалетната.

Изглежда по същия начин Миглена Ангелова се е отнасяла и с мъжете в живота си. Първият съпруг на журналистката Петър Петров коментира, че „нейния път изобщо не го интересува”. Ангелин Мавров, Андрей Андреев и още една камара ухажори изобщо не са горди, че са имали вземане-даване с телевизионерката.

Последният в списъка на съпрузите,бизнесмена Живко Чакръкчиев, също отказал да защитава екс половинката си в студиото на Нова телевизия. Според клюката двамата се разделили като врагове. Чашата на търпението на богаташа преляла, след като тя му поискала триста бона, за да изхранва четирите си деца.

Бившата тв звезда харчела с размах парите на мъжа си и не обръщала внимание на влошаващите му се финанси. Едва след като разбрала, че съпругът й го грози фалит и няма повече да задоволява капризите й, тя се сепнала. И дрязгите за пари се превърнали в ежедневие.

И мъжете отказаха на Миглена Ангелова

И мъжете отказаха на Миглена Ангелова

Той повече не искал да търпи и така двамата стигнали до развод. Според поредният слух, витаещ около застаряващата мъжемелачка, тя не спирала да си търси заможен съпруг номер пет, въпреки че казвала, че не иска повече венчило.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Мъжете отказаха на Миглена Ангелова: Водещата изпадна в ступор от чутото (Още за резила)”

 1. Zlatena

  окт. 12. 2016

  Миглена Ангелова е мразена в къщата на вип брадър 2016.Но е обичана от целия български народ.Не я обичат само близки хора на лицемерната интригантка Урина Тенчева- Ирина на които тя им е платила 1000 лева за да и лижат големия гъз в фейсбука на биг брадър.

 2. Ема

  окт. 12. 2016

  Стринка Иринка и стринка Лазаринка да излизат заедно от къщата с хороводна стъпка.
  Браво на Миглена. !!!

 3. Чат-пат зрител

  окт. 12. 2016

  Звезди в това предаване е силно казано, че има, но ако има все пак един адекватен образ-не лигла, не снобар, не лицемер-това е тенденциозно представената в негативна светлина Миглена.

Добавете коментар