Иво Танев определи кой е най-лошият човек, стъпвал в къщата на Биг Брадър!

Иво Танев определи кой е най-лошият човек, стъпвал в къщата на Биг Брадър!
5 (100%) 1 vote

Иво Танев направи поредните си жестоки словоизлеяния!

Един от бившите брадъри – Иво Танев, смята само един за най-лошият човек, който се е подвизавал в Къщата. В тази класация влизат всички разновидности на Брадъра, но първото място е за Кичка Бодурова, научи Kliuki.bg.

„Между Лили Вучкова от този сезон и Кичка Бодурова от миналия има много общо, но Лили не може да се мери с Кичка по лошотия, по-елементарна е. Кичка Бодурова е висш пилотаж като цяло на човешкото коварство. Никога не съм предполагал, че може да съществува толкова лош човек. Хора като нея само лошо правят на света. Ако случайно направят нещо добро, то е изключително користно.“ – изригна Иво Танев в интервю за в. „Шоу“.

Иво Танев

Иво Танев

Двамата с Кичка участваха в един сезон на „ВИП Брадър“. Тогава не изпаднаха в открити конфликти, но си пролича, че не се понасят. Причината обаче така и не се разбра.

Главният конфликт, с който запомнихме Иво от участието му в шоуто, бе този със Светлана Василева. Шоуменът я срина до земята с обиди, че е тъпа и елементарна.

В интервюто си г-н Танев засяга и други от брадърите. Например Деси Цонева, която дори определя като срам за един родител. Явор Бахаров пък за него е типичият младок, правещ се на „гъзар“.

Бившият оперен певец още след своето напускане на Къщата обяви, че Биг Брадър манипулира сюжета с монтажите си и все още стои зад тази си позиция. Той дори твърди, че от шоуто си избират няколко човека за шампион и в зависимост от хода на събитията и симпатиите на зрителите, избират един от тях накрая.

„В нашия сезон още в Къщата казах на Джино, че ще спечели. Просто виждах какво се случва. Той не ми повярва, но излязох прав.“ – казва още Иво Танев.

По всички личи, че за шоумена най-достойният играч в историята на шоуто е Миглена Ангелова. Дали обаче това негово мнение не е формирано от авантюрата, за която се говори, че е имал с нея преди години?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар