Удар под кръста: Вальо Михов уволни любовницата си Ива Екимова

Удар под кръста: Вальо Михов уволни любовницата си Ива Екимова
5 (100%) 2 votes

Вальо Михов се оказа човекът, който попречи на работата на Ива Екимова в „На кафе“!

От тази седмица до Маги Желязкова и Антон Стефанов като коментатор на „ВИП Брадър“ вече е Влади Въргала. Това не е случайно, тъй като е продиктувано от уволнението на Ива Екимова, която преди това заемаше това място в предаването.

Всъщност причината пиарката да бъде освободена е изплувалата истина за връзката ѝ с Вальо Михов. Продуцентският екип на „На кафе“ не искал нито един от коментаторите да бъде лично обвързан с участник от настоящото шоу и затова се наложило Ива да бъде уволнена.

Вальо Михов провокира уволнението на Ива Екикова

Вальо Михов провокира уволнението на Ива Екикова

Политиката в сутрешното предаване е такава от години. Именно затова и на Иво Танев, който започна сезона, му бе посочена вратата. След като се разбра, че е имал вземане-даване с Миглена Ангелова, мястото му трябваше да бъде освободено.

За Влади Въргала не е известно да има нещо по-лично с някой състезател на тазгодишния сезон на Брадъра, така че можем да очакваме, че най-после третият коментатор ще си остане на позицията.

Ива и Вальо са двойка от тази година, като дори последните информации сочат, че блондинката е изоставила футболния бос преди дни. Това обаче не променя факта, че тя няма повече да коментира „ВИП Брадър“.

Има само едно изключение в „На кафе“, ако въобще може да бъде наречено такова. Бащата на второто дете на Кака Лара – Веселин, е оператор в предаването. Той обаче стои зад кадър и няма как да манипулира общественото мнение от там.

Вальо Михов се счита за неофициалният галеник на Биг Брадър. Въпреки че тази титла бе дадена на Кака Лили, към белокосия бизнесмен се усеща дори по-добро отношение.

За това свидетелства подборът на кадри с негово участие. Валентин е един от хората, които най-много алкохол пият вътре, но така и не бе показан пиян, забеляза Kliuki.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар