Това ще убие Здравко: Спипаха Катя от „Ритон“ в хотел с друг мъж!

Това ще убие Здравко: Спипаха Катя от „Ритон“ в хотел с друг мъж!
4.2 (84%) 5 votes

Семейство „Ритон“ може да се разпадне на стари години, което би било нелепо!

Катя от „Ритон“ накара съпругът си Здравко да пощурее от ревност, след като се оказа, че е била на среща с друг мъж, при това на доста потайно място, съобщи Pik.bg.

Случката се разиграла в ресторанта на столичния хотел „Анел“. Катерина се появила сама и с асансьора се придвижила до последния етаж. Не след дълго се появил и футболният бос Николай Ишков.

Николай Ишков шокира Здравко от "Ритон"

Николай Ишков шокира Здравко от „Ритон“

Последният е настоящ управител на „Арена Армеец“, което навежда и на мисълта, че двамата може да са обсъждали концерт на „Ритон“ в най-голямата ни зала.

Това обаче не обяснява липсата на Здравко, който все пак е половината от звездния дует. Освен това мястото на срещата се води като едно от местата, идеални за тайни събирания.

Очевидци твърдят, че през цялото време и Катя, и Николай са се държали много странно. За това говори и фактът, че двамата са си тръгнали поотделно, сякаш за да не бъдат видяни заедно, научи Kliuki.bg.

Катя от „Ритон“ и друг път е била обвинявана, че флиртува с другите мъже и им дава някакви надежди. За изневяра от нейна страна никога не е ставало дума, но се знае, че Здравко винаги е бил от ревнивите господа.

Николай Ишков, който се пробва и като актьор неотдавна, пък от години е спряган за един от женкарите във футболните среди на високо ниво. Още като президент на „Спартак“ (Варна) преди време за него се носеха легенди относно завоеванията му в леглото.

„Катето винаги е била флиртаджийка. Нея я заглеждаше всеки мъж. Дори сега, когато вече е на възраст, пак хваща окото на далеч по-млади мъже.“ – споделят познатите на семейството.

Съпругът ѝ Здравко е с доста буен нрав и ако срещата на Катя с Ишков не е била делова, можем да очакваме певецът в най-скоро време на избухне по най-гръмкия начин.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар