Лина смаза Орлин Павлов: Гаджето му е по-голяма красавица от Яна, но мръсната й тайна го съсипа! (СНИМКИ)

Лина смаза Орлин Павлов: Гаджето му е по-голяма красавица от Яна, но мръсната й тайна го съсипа! (СНИМКИ)
4.8 (96%) 5 votes

Цветелина Роскин накара Орлин Павлов да полудее от любов, но след това го довърши!

Младата Цветелина Роскин, по-известна в светските среди просто като Лина Роскин, е новото гадже на Орлин Павлов. След няколко години на самота, в които не можеше да излекува разбитото си от Яна Димитрова сърце, певецът най-сетне откри любовта в лицето на Лина.

Красавицата участва активно в новия клип на Орлин Павлов „С едно крило“, а страстите между двамата пламнали още по време на снимките. Във видеото Орлин и Лина се отдават на горещи ласки един с друг и очевидно нещата далеч не са били само режисура.

Орлин Павлов

Орлин Павлов лудо влюбен в Лина Роскин, но тайната й го разби

Днес обаче певецът отново е съсипан. А причината за това е мръсната тайна, която Цветелина Роскин е криела от него и се е правила на света вода ненапита.

Близки до обкръжението й източници разкриха пред „Уикенд“, че момичето, което си изкарва парите като модел и актриса, всъщност заработвала и по съвсем други линии. По думите им, хубавата Лина се котирала доста добре в родния си Плевен като се събличала за пари пред непознати мъже.

„Името й е известно в града, както и фактът, че има профил в известен сайт за момичета, които палуват без дрехи по интернет пред различни мъже. Всичко това звучи ужасно, защото Орлин Павлов е един от малкото наистина възпитани и сериозни мъже у нас. Да, Лина е прекрасна, но с това минало надали бъдещето им заедно е гарантирано“, коментират запознати.

Лина определено е мечта за всеки мъж, не може да се отрече

Лина определено е мечта за всеки мъж, не може да се отрече

Прекрасна и без грим, и толкова млада - бие по хубост и Яна Димитрова

Прекрасна и без грим, и толкова млада – бие по хубост и Яна Димитрова

Миналото на този ангел обаче, съсипа певеца

Миналото на този ангел обаче, съсипа певеца

Близки до Орлин Павлов разкриват, че той останал като вцепенен от тези разкрития за изгората си. Още повече, че напоследък дори усилено мислел дали да не й предложи да се сгодят.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Лина смаза Орлин Павлов: Гаджето му е по-голяма красавица от Яна, но мръсната й тайна го съсипа! (СНИМКИ)”

  1. Ема

    окт. 14. 2016

    Яна Димитрова въобще не е красива. Кой я набеди за красавица?

Добавете коментар