Сашка с пръста мина границата, подигравката с Петканов вече е грандиозна!

Сашка с пръста мина границата, подигравката с Петканов вече е грандиозна!
4.5 (90%) 4 votes

Александра Богданска продължава да отвръща на Даниел Петканов! Борбата им за надмощие не спира!

Около месец трябваше на Александра Богданска да отговори на гаврите и обидите, с които Даниел Петканов я засипа. Красавицата обаче се завърна в медийното пространство по много хитър начин, забеляза Kliuki.bg.

Вместо да изчезне завинаги от полезрението на България, Алекс реши да превърне унизителния си прякор – Сашка с пръста, в своя емблема. Именно затова 22-годишната студентка напоследък пуска снимки, на които тя и останалите около нея са насочили пръст към устата си.

Александра Богданска (в центъра) и останалите се подиграват с Даниел Петканов

Александра Богданска (в центъра) и останалите се подиграват с Даниел Петканов

Точно такъв фотос, направен в софийския клуб „Планет“, предизвика голямо вълнение снощи. На него са Александра Богданска със своя приятелка и още двама известни журналисти. Това са Емил Кошлуков и Любен Дилов – син. И четиримата са насочили показалеца си към своята уста.

С това Сашка показва ясно, че няма да се даде на Петканов и че вече е преодоляла срама, който той ѝ нанесе. Интересното обаче е, че е привлякла на своя страна такива популярни личности.

Само преди дни Богданска публикува и друга снимка с пръсти към устата. На нея тя е с настоящия си любим, който се казва Макс и е родом от Монако. Именно той стана причина за големия скандал, тъй като Даниел видя снимка на тях двамата в самолет, на която французинът бърка в устата на българския фотомодел.

Петканов от седмици опитваше да иронизира бившата си изгора. Той също пускаше снимки с пръсти, на които е със свои приятели. Лудия репортер дори определи красавицата като „ковра“ и намекна, че се продава в чужбина.

В крайна сметка Александра Богданска му отвърна, и то по доста коварен начин. С настоящите си публикации тя показва, че е над нещата и е забравила напълно, че е била унизена. Дали обаче Даниел Петканов ще спре дотук?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар