Нечувано! Лео Ди Каприо ще остане без най-ценното си заради това провинение

0

След като получи най-голямата награда в живота си, Лео Ди Каприо ще понесе и най-големия удар!

Актьорът Лео Ди каприо стана топ тема и обект на куп подигравки заради липсата на Оскар в списъка си с награди. След като вече статуетката е в ръцете му, актьорът ще трябва да се раздели с друго не по-малко признание, а вината за това е изцяло негова и доведе до страшен скандал, узна kliuki.bg.

Лео Ди Каприо се замеси в грандиозен скандал
Лео Ди Каприо се замеси в грандиозен скандал

Звездата от „Титаник“ е подложен на натиск с цел да се откаже от признанието си „Посланик на мира“, което му бе дадено от ООН преди години. Желанието е на швейцарския благотворителен фонд „Бруно Мансер“, който отправи тежки обвинения в корупция към Лео Ди Каприо. Веднага след като тази информация стана публично достояние, обществото се раздели на две, но защитниците на актьора сякаш стават все по-малко.

Конкретните обвинения на организацията са, че Леонардо е получавал пари от хора, които са свързани с с малайзийския държавен инвестиционен фонд 1MDB. За него от години е ясно, че се използва за лични цели от премиера Наджиб Разак. Лео Ди Каприо многократно е бил търсен, за да обясни топлите си отношения с водещи фигури около фонда, но той винаги е отказвал, което от благотворителната организация приемат като потвърждение за неговата вина.

Директорът на „Бруно Мансер“ не спира да разпространява в световен мащаб позицията си, че ако Лео Ди Каприо не съумее да излезе чист от кашата и да докаже, че няма връзка с корупционните практики в Малайзия, то той задължително трябва да се откаже от званието си „Пратеник на мира“, пише pik.bg.

Областта, в която се простират неговите задачи към ООН е борбата с климатичните изменения. От благотворителния фонд обаче са категорични, че първо трябва да се преборят с корупцията, а след това със замърсяването на въздуха и действията в тази посока трябва да започнат с отстраняването на Лео Ди Каприо от световната организация.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.