Валерия Велева – стил и опит!

Валерия Велева – стил и опит!
5 (100%) 2 votes

Валерия Велева e стил и опит! Eдна дама, която е марка и за която има много какво да се каже, а и да се научи също. Днес тя показа една немалка част от своя личен и доста интересен свят.

Валерия Велева

Валерия Велева

Бележит журналист, оставил следа в историята ни в съвременни времена, автор на рубриката „По пантофи“, тя е емблематична за онези времена.

Освен работеща жена обаче Валерия е и майка и вече баба. Нейната малка внучка, която се казва точно като нея самата – Валерия Велева, е към днешна дата най-хубавото нещо в живота й.

Валерия се разделя с бащата на Веселин, който се казва Владимир. С 15 години по-възрастен, но пък интелигентен и мъдър, днес отново е най-близкият до нея.

Днес разделени, но с общо дете, двамата са приятели и думите, изречени един за друг в предаването „Търси се“, са пример как хората могат да се разделят мъдро и красиво.

Журналист, майка и истинска дама - Валерия Велева

Журналист, майка и истинска дама – Валерия Велева

Тя преживява две големи любови, но днес признава, че за много време кариерата е била на първо място за нея, което може би е било неправилният ход.

Валерия е най-добрата майка, тези думи, както и „Обичам те“, изречени от нейната по-малка сестра, са най-силните в това интервю с нея. Защото журналистката признава, че нито синът й Веско обича да изразява емоциите си, нито пък със сестра си са си признавали с думи колко много се обичат.

Отгледани от силни характери – майка съдия и баща инженер, в детството им дисциплината винаги е била водеща. Въпреки това Валерия, която е доминиращ характер, успява винаги да отстоява своите желания и интереси – в личен и професионален план.

Една силна и стилна жена, коментираме и ние от изданието Клюки.БГ. Желаем й още много успехи и лично щастие, каквото тя заслужава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар